Mature Cheddar & Chives fra Tyrrells

Mmm, fortreffelig! I helgen smakte vi potetgullet med smak av Mature Cheddar & Chives fra Tyrrells.

tyrrells

 

åpen pose Tyrrells

Veldig godt! Delikate flak. Lyse og fine i fargen. Jeg tenkte at dette var et rent potetgull, og konsistensen var perfekt knasende. Det har en anelse ostesmak, men den er ikke så voldsomt fremtredende at det blir ubehagelig mektig. Slik som chips med ostesmak ofte kan bli. Man kjenner det mest på tvers litt bak i munnen.

Gressløken kan anes i det fjerne på en behagelig måte, men det er ikke så lett å plassere at det er akkurat gressløk. Det kunne like gjerne vært en annen smaksurt. Det fine er at dette er chips som fint kan stå alene uten dipp. Det er heller ikke så fett som f.eks Sørlandschips, så jeg fikk ikke glinsende fingre. Et pluss helt klart! Min glade søster og jeg tømte skåla ganske så fort, og jeg skulle ønske det var mer i posen. 🙂 Min svoger ga det 8/10, ikke dårlig det.

Cheddar

chips i skål

Jeg har vært heldig og har fått denne posen tilsendt fra Lime Nordic, men har sett at de har den på blat annet Ultra. Her blir det gjenkjøp – helt sikkert! Hva med dere? Noen flere enn Helle som har smakt og synes det er godt? 😉

Og folkens; dette er glutenfritt!

 Gjenkjøp: Ja

Consuming

Kan jo ta med et lite PS sånn på tampen. Har nemlig også spist en pose med smaken Lightly Sea Salted fra Tyrrells i helgen. Det var også veldig godt!
Lager ikke noe nytt innlegg om den, siden jeg har skrevet om den tidligere (- kan leses her), men nå har posen fått nytt design. Også dette er veldg rent og pent! Mye bedre enn Sørlandschips (som er i samme kategori for meg), men som ser litt mer grumsete ut til sammenligning. Måtte nesten le da jeg leste innlegget som jeg skrev for snart 2 år siden. Jeg har tenkt likt og brukt veldg mange av de samme ordene jeg bruker her. Hmmm, da har vel ikke inntrykket eller smaken min forandret seg noe særlig da… 😀

tyrrells salt

 

4 thoughts on “Mature Cheddar & Chives fra Tyrrells”

  1. Dette så fristende ut. men jeg har så og si sluttet med sjokolade og snacs. Må det tror jeg, for å klare å nå den vekta jeg vil ha. Jeg har nemlig kost meg litt for mye..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.