Laban Deilige Damer fra Nidar

Regner med at de fleste har sett TV-reklamen, og vet at seigdamene er tilbake. De var i butikkene allerede før 1. februar.
For meg er Nidar synonymt med kvalitetsgodteri. –Jeg er en Nidarfan. Så selv om slikt snop er litt for søtt for meg i utgangspunktet, måtte vi smake på disse.

Laban deilige damer

Posen inneholder «Deilige damer» med smak av jordbær, mango, mandarin, plomme og fersken. Og i følge produsenten er de både «friskere og frekkere». Øhh, javel? Enn hva?

Laban deilige damer på rekke

Kort fortalt smaker det fruktig, saftig og barnevennlig godteri. Og selvfølgelig var de mjuke og ferske i konsistensen. Smakene er allikevel litt spesielle og utradisjonelle til seigfigurer å være, særlig den med fersken som minner veldig om Ferskner i pose fra Haribo. Det ble altså ikke full jubel her i huset. Faktisk var den noen som rynket på sine små neser, og det ble ikke spist så mange fra skåla. Dessuten «er det ikke snilt å ha pupper på godteri!» var det noen som bestemt kommenterte. Jeg registrerte lattermildt kommentaren, og gikk ikke inn med forklaring om at det finnes massevis av vulgære damer som gladelig byr seg fram med puppene og mer til på display.

Laban deilige damer i skål

Husker dere forresten før da Nidar hadde seigdamer uten sukkerstrø? Tror de het Fruktige Seigdamer eller noe i den duren? Huff, der var det noe som manglet. Husker de var litt vel nakne og usømmelige. Og jammen forsvant de etter en stund også. Og det er jo ofte slik når nyhetens interesse dabber av og totalen i seg selv ikke duger.
En nyhet jeg er lei meg for at ikke har hatt tilfredsstillende salgstall er Laban Salte Rockere. Gjorde nylig denne sørgelige oppdagelsen, og har lett febrilsk i alle butikker i tilfelle noen har en siste pose liggende i en krok. De var jo så gode! (Så hvis noen av dere ser at det ligger igjen noen poser for salg i Oslo eller Sandvikaområdet, så gi meg veldig gjerne et hint. 😛 )

Vi kommer garantert til å holde oss til de klassiske, tidløse Laban seigmennene framover, og så blir det artig å se hvor lenge disse damene varer i hyllene. Hva tror dere? 😀

Gjenkjøp: Nei

Consuming

4 thoughts on “Laban Deilige Damer fra Nidar”

  1. Disse ligger i skapet klare til å prøves.. Enig i at Salte rockere var veldig gode, synd de forsvinner ut..

  2. Ja, jeg er helt fra meg av fortvilelse over at min favoritt salte rockere er borte! 🙁 Håper, håper på relansering..

    1. Ja håper virkelig det! Det var jo fantastiske, dette er så trist. Jeg pleide å kjøpe med meg store poser fra Tax Fre’n når jeg var på reiser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.