Krepsehaler med Chili og Hvitløk i Crème Fraîche-majones fra Delikat

Da jeg var så heldig å få tilsendt produkter fra Mills tidligere i vinter, fikk jeg også med de 3 nye påleggssalatene fra Delikat. En av disse er Krepsehaler i Crème Fraîche-majones.

Krepsehaler med Chili og Hvitløk i Crème Fraîche-majones

I følge produsenten er dette en påleggssalat for de som ønsker en påleggssalat med litt sterkere smak. Det er nemlig både chili og hvitløk i den, og i tillegg bidrar bruken av crème fraîche til en frisk og god smak, og ikke minst: lettere munnfølelse… Låter jo fristende  i hvertfall 🙂

åpen boks

Synes denne var god (selv om jeg dessverre var så forkjøla på smakstidspunktet at smaksløkene mine var litt reduserte).
De har faktisk en tilsvarende salat på Rema (fra deres eget merke) som er krepsehaler i chili og aioli tror jeg, og den kjøper jeg av og til i helgene. Denne her var noe mildere, ellers er inntrykket temmelig likt. Ikke riktig like sterk chili, men for min sensitive gane var det absolutt nok smak. Foretrekker faktisk å toppe det med en agurksnei for å mildne smaken noe.

Synes mengden krepsehaler var bra, og disse var gode og hadde fin konsistens med litt tyggemotstand. Det smaker egentlig vel så godt å ha litt grønn salat eller ei skinkeskive under, og så heller legge en dæsj med denne oppå som det lille ekstra, i steden for å ha det som hovedpålegg. Men selvfølgelig kommer det helt an på hvor glad man er i sterkt pålegg og påleggssalat generelt. Det var mye grønt bøss på toppen (alias dill), det kunne jeg klart meg uten. 🙂 Fargen var fristende og fin, men jeg tenkte ikke så mye over at det var Crème Fraîche-majones… Mulig jeg var litt uoppmerksom pga nevnte forkjølelse.

skive med krepsehaler

Sitter igjen med et godt inntrykk, og kjøper gjerne denne igjen hvs jeg plutselig får lyst på påleggssalat ei helg.
Noen av dere som brenner for slikt pålegg som har testet denne enda? 😛

Gjenkjøp: Ja, av og til

Consuming

3 thoughts on “Krepsehaler med Chili og Hvitløk i Crème Fraîche-majones fra Delikat”

    1. Nei det spiser jeg ikke noe av egentlig. Burde jeg? Vet at ferskvaredisken til Ultra har en god variant (i følge Bjørn).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.