Kokkeklar Dessertpai med eple og kanel fra Stabburet

Det var sikkert flere av dere som leste innlegget mitt om den Kokkeklar Dessertpaien med blåbær fra Stabburet i februar. Nå har jeg smakt den andre varianten også, den med eple og kanel. Skriver ikke hele fremgangsmåten en gang til (den kan dere heller lese om her), men denne var altså akkurat like lettvind å lage og nesten like god på smak. 😛

IMG_1223

IMG_1226

Mmmm, de frosne deigbitene var farlig gode å maule…. 😉 → → → → → → → ↓

eplepai klar til steking

Etter steking smaker eplene passe syrlig, og de har fremdelse en fast fin konsistens. Kanelsmaken er ikke voldsomt fremtredende, men kommer som et fint supplement til eple- og paismaken. Synes blandingsforholdet var helt perfekt.

kokkeklar eplepai

Min kjære nabo, fantastiske Cecilie, var her og smakte sammen med meg og hun mente definitivt jeg burde skrive gjenkjøp på denne. Pesonlig tror jeg nok at jeg velger blåbærvarianten neste gang igjen (den har det allerede blitt gjenkjøp av), men skulle ikke butikken ha blåbærvarianten inne, kan jeg fint velge denne også.

eplepai

Smakte fantastisk med Royal vaniljeis fra Diplom-is til. 😀

Regner med at det er flere enn meg som har rukket å testet denne? Hva synes dere i så fall?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

10 thoughts on “Kokkeklar Dessertpai med eple og kanel fra Stabburet”

  1. Heisann! Jeg var nettopp inne på Coops nettsider og så på vårens nyheter da jeg tenkte på deg og den berømte yndlingssalamien din. Coop har nemlig også begynt å produsere salami med kant av parmesan, om den er like god som den du skriver om aner jeg ikke, men for de av oss som har blitt litt nyskjerrige er kanskje denne litt lettere å få tak i. Skal ihvertfall prøves om jeg finner den 🙂

    1. Har sett den jeg også, og tror det er den samme altså. Skal prøve den en gang jeg. Er bare så sjelden innom en Coop-butikk. 🙂

  2. Forsøkte meg på denne og synes faktisk den var litt for syrlig.. Lagde bare litt av posen til en porsjon til meg, så tror nesten jeg kommer til å putte på litt sukker neste gang!

  3. Nå har min med-gravide venninne og jeg testet denne eplepaien, og vi syntes den smakte fortreffelig med vaniljekesam til. Vi var enige om at denne kommer til å bli en slager på kommende barseltreff! 😀 Kjekk å ha i fryseren, og superenkel å lage. Gleder meg også til å prøve den med blåbær :-p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.