Fin & Fersk leverpostei fra Gilde

Hadde egentlig tenkt å lage en liten post om hvor stille jeg synes det har vært fra Gilde ved dette lanseringsvinduet.
Når jeg satt meg for å undersøke nærmere så jeg jo at det hadde kommet litt nytt allikevel. F.eks denne smarte boksen med deres Fin & Fersk leverpostei i porsjonspakker.

leverposteiboks på benken

Hadde ikke tenkt å lage noe egen post den siden jeg la den ut den på Instagram  ( @consumings ) for lenge siden, men vet jo at det er mange flere som leser bloggen enn som følger meg der. Det er altså samme gode leverpostei som i den store boksen, men her er det fordelt med 25 g i hvert sitt lille rom. Helt genialt spør du meg, så er man sikret fersk leverpostein hver gang. En boks holder til to små skiver. Vi liker den!

Smart, sant? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming

1 thought on “Fin & Fersk leverpostei fra Gilde”

  1. Det er veldig smart og jeg vil prøve denne. Desverre hadde de den ikke på Rema 1000 her igår, så det ble en vanlig pakke…Men får lete litt neste gang 🙂
    Ha en fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.