Dagligvarebloggen

Fin & Fersk leverpostei fra Gilde

Hadde egentlig tenkt å lage en liten post om hvor stille jeg synes det har vært fra Gilde ved dette lanseringsvinduet.
Når jeg satt meg for å undersøke nærmere så jeg jo at det hadde kommet litt nytt allikevel. F.eks denne smarte boksen med deres Fin & Fersk leverpostei i porsjonspakker.

leverposteiboks på benken

Hadde ikke tenkt å lage noe egen post den siden jeg la den ut den på Instagram  ( @consumings ) for lenge siden, men vet jo at det er mange flere som leser bloggen enn som følger meg der. Det er altså samme gode leverpostei som i den store boksen, men her er det fordelt med 25 g i hvert sitt lille rom. Helt genialt spør du meg, så er man sikret fersk leverpostein hver gang. En boks holder til to små skiver. Vi liker den!

Smart, sant? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming

One Response to Fin & Fersk leverpostei fra Gilde

  • Det er veldig smart og jeg vil prøve denne. Desverre hadde de den ikke på Rema 1000 her igår, så det ble en vanlig pakke…Men får lete litt neste gang 🙂
    Ha en fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.