Favorittsalami fra Gilde

Når vi er inne på Gilde (innlegget to hakk under her), kan jeg jo kort nevne den nye salamien deres; «Favorittsalami». Min umiddelbare reaksjon var, trenger vi virkelig enda en salami?? (Jft bildet mitt på Instagram @consumings ) Jeg gikk derfor forbi sjokkselgeren på Mega etter å ha knipset et bildet.

salami på mega

Men OK, nå etter ei stund har vi kjøpte ei pakke allikevel for å prøve. Leve nysgjerrigheten!
Den smaker mye og er ganske så fersk og saftig. Syntes den var mye bedre enn forventet. Konsistensen var kanskje litt vel feit, skulle gjerne hatt den bitte litt tørrere, allikevel var dette en salami jeg kunne lagt pent på fat og servert gjester. Måtte humre litt for meg selv når jeg oppdaget at Gilde utenpå pakken beskriver den som saftig og smaksrik. Det stemmer faktisk veldig bra med mitt førsteinntrykk .

salami

Glemte å ta bilde av frokostskiven min i dag. Har liksom ikke såå mye tid til overs om morgnene. 😉
Tror uansett at vi holder oss til yndlingssalamien med parmesan fra Bjerke, men denne var absolutt godkjent. Pluss for gul, lystig innpakning!

Hva synes dere om denne Gildenyheten? Er det virkelig en favoritt? Er den navnet verdig?

Gjenkjøp: Nei, eller kanskje?

Consuming

Forresten: Gilde har jo lansert disse kjøttkakene og karbonadene også.

gilde
Beklager blitzen. Tok bildet i full fart på Kiwi

De frister såpass lite at jeg ikke kommer til å kjøpe dem inn i første omgang. Er det noen som har smakt? Bør jeg ombestemme meg og prøve allikevel eller har vi ikke gått glipp av noe?

 

11 thoughts on “Favorittsalami fra Gilde”

  1. Jeg har prøvd karbonadene. De var veldig gode,men ganske så dyre.
    Jeg får like gode ved å kjøpe billigere karbonadedeig og lage selv 🙂

  2. Jeg fikk prøve den salamien i en butikk sist uke. Først likte jeg smaken veldig godt, for de smaker jo mye, men etter noen minutter så kjente jeg en sterk og salt ettersmak. Ble veldig tørst faktisk. Ikke min favoritt og kommer ikke til å kjøpe den igjen.

  3. Jeg smakte kjøttkakene. De var så gode at gubben trodde jeg hadde lagd de selv. Og han er nøye på sånne ferdigprodukter. Her i hus skal alt helst lages fra bunnen av. Anbefales – gjenkjøp JA!

  4. Har ikke forsøkt denne, men har forsøkt den andre salamien med rapsolje og skigutta (tror jeg?) på fronten. Den var ikke noe god synes jeg! Altfor sterk i smaken og rar ettersmak. Holder meg til spesialsalami, synes den er best..

  5. jeg har smakt på karbonadene, og smakte eggentlig ikke så stor forskjell på disse og first price sine. Blir firstprice sine heretter.
    Også tror jeg det er en del løgn i de.. De innholder rimelig mye karbohydrater for å være rene karbonader. Da karbonadedeig har 0 karbohydrater, det samme med egg. Så da tenker jeg det er en del mer i enn det reklamen sier 😀

  6. Vi hadde «skikkelige kjøttkaker» i går (vi lager som regel alt fra bunnen, er ikke så glad i ferdige kjøttkaker, kjøttboller, karbonader osv). Synes faktisk disse var ganske gode og kommer nok til å kjøpe igjen. Deilig med lettvinte middager en gang i blant! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.