Dumle Snack Bar fra Fazer

En liten post om denne Dumle snacks’en fra Fazer.

Dumle snack

Fikk den tilsendt via LikenShare, hvor den betegnes som det perfekte mellommåltid i velkjent Dumle kvalitet.
Hmm, vet dere hva folkens? Selv om jeg synes det er godt å smake på snop og snacks, og legger ut poster om en del slike produkter på bloggen, pleier jeg faktisk å spise frukt eller et tynt knekkebrød som mellommåltid. Så var det opp til meg hadde jeg markedsført denne som noko anna… F.eks lørdagsgodt, turgodt eller noe annet mer kreativt.

dumle 2

Dette er altså en karamellbar med sjokoladetrekk og krisp, og den var veldig mjuk. Den smaker selvfølgelig Dumle, så dere som er Dumletilhengere i utgangspunktet vil sikkert omfavne denne. Den var selvfølgelig god, men jeg synes krispen smakte litt kjeksaktig. Den kunne vært bitte litt luftigere og mer som Rice Krispies. Hvis jeg skal ha noe i denne gata kjøper jeg heller en Topp Ris-kubbe. Uansett moro å ha smakt. Visste dere forresten av Dumle kjærlighet på pinne dukket opp i butikkene allerede i 1945? 😛

dumle 3

Andre som har smakt denne enda? 🙂

Gjenkjøp: Nei

Consuming

 

9 thoughts on “Dumle Snack Bar fra Fazer”

  1. De ønsker nok å skape ekstra blest om den nå. Er vel en grunn til at de drar i gang kampanjer via LikenShare. Kanskje salgstallene er i ferd med å svikte? 🙂 Og jeg lar meg gjerne friste til å skrive om den når jeg kan få den tilsendt i posten. 😉

 1. Den SÅ skikkelig god ut da… Men enig med deg, mellommåltid? Nope! Synes egentlig ikke de burde få markedsføre dem sånn, perfekte unnskyldning for ungdom! «Det STÅR jo at dette er et perfekt mellommåltid!!!» 🙂

 2. Gikk på en smell ved Rema-kassa i dag og slengte med en slik. Jeg spiser en sjokolade eller to i helga, men begreser meg til det…

  Denne var morsom og god. Karamelle virket neste litt «pisket» – de var myk, fluffy og temmelig seig. Og de smakte neste «mer dumle» enn originalen.

  Toppris er også god,og er en av de sjokoladene jeg kjøper oftest, men denne har jo «sunnere størrelse». 🙂

  Når det gjelder Dumle saver jeg veldig lakrisutgaven. De finnes å vel bare i «bladingsposer».

  1. Er faktisk ikke sikker ang Dumle Lakris. Er ikke så begeistret for Dumle generelt så har ikke full oversikt over produktene der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.