Colgate ProClinicalA1500

Husker dere innlegget for en stund siden der jeg fortalte at jeg konkurrerte om å få teste en ny elektrisk tannbørste? Vel, jeg har vært så heldig å bli valgt ut som tester, og har faktisk fått en Colgate Pro Clinical A1500 i posten. Juhuuu, så spennende! Alltid så moro å hente pakke på posthuset og dette var ikke småtteri (etter utsalgsprisen å dømme!).

Pro Clinical A1500 er Colgates toppmodell, og tannbørsten tilpasser seg visst automatisk de ulike områdene i tannhulen ved hjelp av unik sensorteknologi. Produsenten sier videre at den fjerner 5 ganger mer plakk enn en manuell tannbørste. Resultatet er en mer grundig og effektiv rengjøring enn noen gang!

Colgate

Her var det en stor rødglinsende boks som inneholdt selve tannbørsten/skaftet, 3 ulike børstehoder, etui + holder og lader. -Og en tube tannkrem var med ved siden av!

Det så lekkert og hygenisk ut, men jeg synes det var litt mye papp og plast. Hadde det vært mulig å forminske innpakningen noe? Jeg er langt fra noe miljøfyrtårn, men litt bevisst kan man vel være?

tannbørste

Hvis jeg skal være pirkete synes jeg også lay outen på esken var litt rotete (det øverste bildet). Mye streker og liten skrift, det ble litt for mye info. Hadde ønsket meg en enda mer stilren og ryddig boks, men pluss for glansfull og klar rødfarge i bunnen.

Lader og stativ til Colgate

Produsenten hevder som sagt at dette er en av markedets absolutt toppmodeller, så jeg er spent på å se om det stemmer. Den skal visst ha samme type sensorer som mobiltelefoner, slik at den forstår hvordan man holder den, og dermed endrer måten den pusser på. Slik skal alle sider av tennene få optimal rengjøring. Hmm, høres da veldig fantastisk ut. For godt til å være sant? Lover på komme tilbake med fyldig rapport når jeg har testet den en stund.

Fikk også med ei tube med Colgate Max White One tannkrem. Jaja, artig å variere litt på den fronten også.

Siden dette fortsatt ikke er en blogg om meg, blir det ikke noen før/etter-bilder av tennene mine. Ha!, har liksom ikke det behovet for selveksponering. Men som sagt skal dere få skriftlig rapport etter noen uker. 😛 (Undrer meg forresten stadig over disse bloggerne som legger ut 15 bider av seg selv og sine outfits hver dag… )
Er det noen som har prøvd akkurat denne tannbørsten allerede kanskje? Har sett den til salgs i butikkene, og ser det går reklame for den på TV om dagen også.

Consuming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.