Ballerina Dots fra Sætre

Nå har vi vel alle fått med oss at Dots-kjeksene til Sætre er relansert og nå heter Ballerina Dots.

Ballerina Dots

Den strørste endringen er vel egentlig emballasjen? De kommer nå i mini-melkekartonger, og er strategisk plassert i butikkene i nærheten av meieriskapet i butikkene. Ikke tenkt over det? Bare se etter sjokkselgerne neste gang dere er på butikken. 🙂

ballerina ved meieri
De finnes i to varianter, Brownie og Sjokokake (som er ny). Vi har foreløpig bare kjøpt den gamle smaken, og jeg må si jeg var svært skeptisk til denne oppfordingen om å dyppe kjeksen i melk.

Når man spiser den på vanlig måte vet vi at den smaker som en slags Oreo-kjeks. Men jeg må tillate meg å si at Oreo er hakket bedre, uten at jeg klarer å sette fingeren på hvorfor. Kanskje fordi den er litt søtere? Lillemor her i huset er også mye mer begeistret for Oreo, kanskje fordi hun får det så sjelden? 🙂

Balleina Dots åpnet

Vel, jeg har til ære for bloggen forsøkt å dyppe denne kjeksen i melk. Regner med at det er det Sætre ønsker vi skal gjøre siden de trekker det fram i reklamefilmen sin, og lærer oss opp til dypping. Har jo sett disse dyppeoppfordingene før, men har vegret meg siden jeg har syntes det har virket litt ekkelt. Rett og slett…

En Balleina Dots

Jeg må beskrive resultatet som underlig og overraskende. Når man dypper kjeksen i melk sveller både selve kjeksen og det hvite fyllet og skaper mer en sammensveiset helhet, og ja, det smaker mye mer brownie! Kjeksen er faktisk bedre dyppet enn tørr. Helt sant! Det hadde jeg aldri trodd. Sætre har rett i at det er litt magi. Hadde tenkt å prøve bare en bitteliten bit, men spiste til min forbauselse opp hele kjeksen dyppet. Den blir mildere og snillere i smaken, og selvfølgelig mjukere. Det ble litt klønete å ta bilde av kjeksen under dypping, så det får dere rett og slett forsøke selv.
Det vil helt sikkert bli gjenkjøp av disse, men primært som ingrediens i en dessert etter oppskrift fra min kjære kollega Linda. 🙂

Hva synes dere om melkedyppingen?

Gjenjøp: Ja

Consuming

4 thoughts on “Ballerina Dots fra Sætre”

  1. Jeg syns de er mye bedre med dypping:) Men syns de lyse meg sjokofyll er enda bedre til dypping enn disse.

  2. Man skal jo dyppe oreo kjeks også da:D du har vel sett alle reklamene? dots er totalt herming etter oreos;P

    1. Jada, vet at man skal dyppe Oreos også og er helt enig i at det er herming. Men selv om det var godt med dypping synes det blir så styrete… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.