Dagligvarebloggen

Twistboks

Hadde egentlig tenkt å bare legge ut bilde av denne på Instagram, men fant ut at jeg må dele det med dere som ikke følger meg der også. Er jo tross alt ganske mange flere som leser bloggen enn som følger bildene.

Jeg får stadig litt latter og kommentarer fra veninnene mine fordi jeg liker gæmlis-snop. Og ja, jeg er veldig glad i kremtopper, (som jeg slett ikke synes skal være forbeholdt den eldre garde,) og jeg er også veldig glad i Twist. Derfor ble selvfølgelig gleden stor da jeg fikk denne boksen i går! 🙂

Twistboks

Åpen twistboks

Husker da jeg var liten, da kom også Twist i store runde bokser. Dog med litt annet design enn denne. Innholdet er som dere ser klassisk, og her forsvinner Japp, Daim og Cocos først. Kan ikke si jeg har sett slike bokser i butikkene rundt der jeg bor, er det kanskje noen andre som har sett den noe sted? I så fall hvor?

Hva er din Twist-favoritt? 😛

Consuming

 

31 Responses to Twistboks

 • Jeg er 25 å jeg elsker kremtopper..:p

 • Kremtopper er SÅ godt!

  Her fosvinner Cocos, Caramel, Daim og Japp, i den rekkefølgen.

 • Veldig glad i kremtopper jeg og 🙂 nam nam…. Mine favoritter er banan og aprikos bitene 🙂 Ble glad når disse bitene kom tilbake 🙂

  • Oi, da er du omtrent den eneste jeg har hørt om som liker bananbiten. Her blir de nok kastet…

   • Nei nei nei!! Vi kaster kokosbitene! Skal vi bytte? 😀 Begge vi elsker banan, så når jeg er i Oslo må jeg innom Freiabutikken og hamstre en liten pose med bare banan og ett par lakris 😀

   • Du må da ikke kaste bananbitene, send de til meg ….hehe :p

   • Litt trist at det er den biten det tilsynelatende er mest av i hver pose. Dårlig gjort av Freia, synes jeg, som visstnok påstår at det var Norgest twistfavoritt, om jeg husker riktig (stiller et veldig stort spørsmålstegn ved det selv). Ikke særlig begeistret for den franske heller; tørr og nøttete.

    Forøvrig savner jeg jordbærbiten. Den var søt og mild, og smakte mer i retning av Freias jordbærsaus enn den forferdelge syntetiske jordbærsmaken som ellers brukes i smågodt. Mener å huske at den periodevis fantes som én variant med toffee og én variant med et mere fast, porøst og mykt nougataktig fyll (tror aprikostwisten er av det samme slaget, om jeg husker riktig?). Men når det er sagt så ville jeg aldri kjøpt Freias storplate med biter av jordbær (sommeren 2009). Et slik konsept må gjøres riktig, og jeg vil si at de absolutt lyktes med jordbærtwisten, på tross av at den ble fjernet. Aprikostwisten er dog en trøst, men jeg ville elsket det om de begge kunne dele samme pose. 🙂

    Liker designet på boksen, forresten. Blir nesten litt julestemning i februar av sånt. 😛

    • Den jordbærbiten med ganske fast hvitt fyll og lyseblått papir likte jeg veldig godt da jeg var liten husker jeg. Synd den ble borte!

 • Slik Twist-boks minner meg om barndommens godteri, servert av mormor. 😉 Herlig! Min favoritt trooor jeg må være lakrisen, men caramel- og kokosbitene blir også raskt plukket…
  PS! Kremtopper er superdigg! 😉

  • Ja det minner om barndommen. Det var faktisk bare en eneste bit med lakris i hele boksen jeg fikk, lurer på om blandingen er tilfeldig i hver boks og pose.

 • Kremtopper er kjempegodt, så du er ikke alene om å være under pensjonistalder og fremdeles like det:)
  Hos oss så forsvinner nougatcrisp først, så daim og den nøtte-greia. (bikkja får nøtten, hun sitter klar og venter når jeg spiser twist)

 • Så den på Bunnpris i dag 🙂

 • Så stilig! Jeg går for karamell, også den med en hel hasselnøtt inni. Kremtopper…..minner om gamle dager…synes å huske at de var litt god, men at de ble litt «sterke»… Jeg må nok si at kremtopper og mokkabønner får meg til å tenke på gamlehjem…..;)

 • Nugatcrisp, caramel og daim går rett i munnen til mor, mens far er gal etter kokos:-) Twist kjøper jeg faktisk aldri, men det er jo veldig godt. Kremtopper og mokkabønner kan du ha for deg selv

  • He-he, da blir det mer på meg. Men skjønner at det ikke er det jeg skal sette fram hvis du kommer på besøk. 🙂 (Liker ikke Mokkabønner altså…)

 • Rema på Vinstra hadde den!
  Tenkte på deg da jeg så den, for da hadde jeg akkurat lest bloggen din:)

 • ….og jeg må si at kremtopper er en av mine favoritter også:)

 • Ultra Asker har!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.