Dagligvarebloggen

Torsk med Pestosmør fra Findus

Nå har det kommet noen spennende nyheter fra Findus. Jeg har blant annet observert en fiskegrateng med ny vri, og flere varianter i den nye serien «Fisk i en fei«. Har foreløpig smakt på en, og det er Torsk med pestosmør.

posen rett i ovnen

Posen rett i ovnen, baksiden

Det finnes et lite oppskriftshefte til denne serien, og jeg valgte å følge forslaget til Findus slavisk da jeg skulle tilberede vår torsk. Måtte være sikker på å få et OK resultat. Skjønt, man kan ikke gjøre feil her. Blir nesten komisk å kalle dette å tilberede. Dette klarer alle! Fiskestykkene, med sitt respektive tilhørende urtesmør kommer nemlig i noen geniale små stekeposer, og de kan puttes i stekeovnen eller micro’n hvis man foretrekker det. Siden jeg ikke har micro måtte jeg ta dem i stekeovnen, og lot dem stå inne i 35 minutter. (I micro’n er de ferdige på 4 minutter!!)

fiskepakke frossen

Findus foreslår at man serverer akkurat denne varianten med pasta og revet parmesan. Så da gjorde jeg det. Tilsett litt olivenolje, nykvernet pepper og basilikum, så har du middagsretten.

ferdigstekt fisk i pakke

Jeg likte denne fisken. Det smaker selvfølgelig torsk. God, ren tosk uten bein. Pestosmøret er ganske mildt, smtidig som det gir en tydelig, fin smaksvri, og gjør fisken mer spennende enn om man hadde brukt vanlig smeltet smør (som også er godt altså). 😛 Det var også positivt at det var så lett å tilberede, og ikke minst renslig. Jeg liker nemlig ikke griseri!

fisk i en fei

Hjemme hos oss spiser vi ofte fisk. Jeg er opptatt av at barna mine skal spise ordentlig, -er ganske streng der, og mener f.eks at pølse i lompe og tilsvarende simple matløsninger bør være forbeholdt barnebursdager etc. Jeg har heldigvis barn som er glad i fisk, så det er aldri sure miner rundt bordet når fisk står på menyen til middag. (Det gjelder bare å velge riktig fisk, he-he.)
Nå gleder jeg meg til å etter fisk i rosa fathvert teste de andre variantene i serien;  Torsk med Middelhavssmør og Torsk med sitron- og persillesmør. Synes forresten tallerknene Findus serverte fisken på i sitt lille oppskriftshefte var utrolig lekre. Skulle gjerne hatt noen av dem. Pluss for delikate bilder, Findus. 😀

Har tenker dere om denne torskeløsningen? Har produktet kommet for å bli?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

10 Responses to Torsk med Pestosmør fra Findus

  • Ja, denne la jeg merke til da jeg var på butikken i går! Syns den så innbydende ut. Pesto er så godt.

    Her er det heller ingen sure miner når vi har fisk. Her om dagen hadde vi en av verdens beste fiskemiddager altså. 😉 Torsk fra det høye nord, fisket av nesteldstemann i sommer som var. Nam nam!

    Håper helga har vært fin. Ønsker deg en ny og god uke! 🙂

  • Jeg var altså ikke så imponert over disse. Hadde de to variantene du ikke prøvde til middag i dag. Ungene elsket den med middelhavssmør, jeg likte best den med sitron og persille.
    Jeg og mannen var enige om at det skulle smakt mye mer. Blir neppe gjenkjøp her.

  • Denne har jeg lyst til å smake. I butikken fant jeg bare varianten med sitron og persillesmør og det fristet meg ikke. Får lete videre… 🙂
    Ønsker deg en fin og smakfull dag!! 🙂

  • Mye fisk her i huset også og smågutta liker det godt. Prøv torsk og pesto på «egenhånd» en dag, like enkelt

    http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Ovnsbakt-torsk-med-pesto

  • Da jeg var på Rema hadde de kun den med sitron og persillesmør så jeg bestemte meg for å prøve den selvom det var den med pesto jeg var ute etter. Jeg ble positivt overrasket for den var veldig god:) Ikke for sterk sitronsmak, men nydelig saftig fisk.

  • Siden jeg bor med kysten så både fisker jeg og spiser mye fisk og er veldig glad i fisk. Både fersk, lettsaltet, stekt og aller best klippfisk går ned på høykant. Men dette var IKKE bra! Skal du ha noe godt av desse, må du iså fall bruke bare fisken, så ta kokte poteter, meierismør og flatbrød attåt.

    • Har virkelih spist min dosert kokt torsk med smør og poteter opp igjennom, så jeg synes dette var en velkommen vri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.