Supermix Soft Bites fra Brynild

Et av produktene jeg var så heldig å motta fra Brynild før helgen var denne: Supermix Soft Bites.
Hadde faktisk tittet på posen på butikken noen ganger før jeg mottok den, så den sto på testing-listen min uansett. -Men ekstra stas å få den tilsendt. 😉

Supermix Soft Bites

For det første må jeg si at jeg likte posen. Den er frisk, klar og tiltalende, -og litt rosa skader definitivt ikke når man har to små jenter i hus.

Jeg hadde en ganske bestemt forestilling om hvordan disse Soft Bitesene både skulle se ut og smake. Fikk meg derfor en aldri så liten overraskelse da jeg åpnet posen. Hadde trodd de skulle være en avart av Mentos eller lignende, men niks, der tok jeg feil. For det første er kulene helt runde, og ikke litt flattrykte slik jeg hadde trodd. De har en matt og bitte litt ru overflate, med en ørliten melete finish. Og jeg synes de var så lekre! Ordentlig dekorative sarte pasteller. Feminine. Tenkte et øyeblikk at dersom jeg skulle arrangert et stort selskap, burde jeg nesten handlet inn et lass med disse og satt fram i pene skåler bare fordi de tar seg så godt ut!

Åpen pose Soft Bites

Vel, som dere vet scorer man ikke spesielt høyt i Consumings tøffe produktverden bare ved å ta seg godt ut. Så spørsmålet var om disse kulene hadde mer å by på. Og heldigvis, det hadde de. For det første er konsistensen ganske overraskende. Dette er faktisk fruktkarameller! Ikke drops. Jada, det står på posen, men allikevel… De er mye mjukere enn de ser ut til å være, og ganske lette å tygge igjennom. -Også for små kjever. De kommer i 4 ulike smaker; jordbær, tropisk, cola og sitron.

Jordbær og tropisk har en bitteliten flytende kjerne i midten, mens de med cola og sitron har en syrlig kjerne av pulver. Må si det var et ganske så unikt produkt. Jeg synes de var veldig gode, det smakte ordentlig «godteri» og vi spiste dem opp ganske fort. Likte den med tropisk smak best. Typisk at det var færrest av disse. Lillemor stemte definitivt på den med colasmak som posens vinner.

Soft Bites i skål

Sånn helt på tampen kan jeg jo ta med at aller første gang jeg spottet denne Soft Bites-posen, sånn i sidesynet i forbifarten på butikken, håpet jeg at dette var en stor pose med Gomp. Fargene stemte jo med fargen på de fantastiske gelebønnene. Synes de er så utrolig gode, og minnes da jeg var liten og de kom i gule sylinderbokser og het Sport Goofy.Gomp Pleide å kjøpe det hver sommerfereie på danskebåten. Har også sett Gomp i slike store runde bokser med rødt plastlokk, men det er sikkert over 15 år siden sist. Nå kommer de bare i disse små dropseskene. Legger herved inn et ønske om Gomp i boks igjen, f.eks i type limited/special edition til neste jul? 😉

Tilbake til Soft Bites, er det flere som har smakt dem enda?
Gjenkjøp: Ja

Consuming

15 thoughts on “Supermix Soft Bites fra Brynild”

  1. Disse må jeg lete etter i butikkene denne uken. Har ikke sett denne posen i mine vanlige butikker, synes de ofte er dårlige på å få på plass nyheter…
    Jeg husker også på Goofy Sport og de store Gomp boksene. En yndet favoritt i min barndom også 🙂

  2. Disse hørtes virkelig innbydende ut! Må testes. 😉 Gomp burde ikke bare komme i større pakninger, men også i større biter! Eeelsker Gomp!

  3. Jeg har tenkt likt deg når det gjelder form og konsistens, og dermed frastått fra å kjøpe, men etter å ha lest anmeldelsen din… Løp og kjøp! 😉

  4. Fant endelig disse i butikken i går. Endelig! Og skuffet ikke, de var akkurat som eg håpet. Har vært borti sånne kuler i smågodthyller rundtom i jordbær og pæresmak. Digger disse. Skal være flink å kjøpe disse til lørdager fremover, så de ikke forsvinner igjen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.