Smaksløk fra Kims

Bare en kjapp liten post om Smaksløk fra Kims. 😉
I høst, som året før, hadde Kims en konkurranse der vi chips-spisere kunne stemme fram «Smaken av Din Fredag». Regner med at det var mange av dere som smakte på finalistene og avga stemmer? Jeg var så heldig å få tilsendt alle finaleposene fra Kims i høst, men siden bloggen da hvilte ble det ikke noe innlegg om dem.

Kimseske i posten

Vel, konkurransen er avsluttet for lengst og vinneren ble som dere vet Smaksløk.
Dette er potetgull med smak av vårløk, gressløk, ramsløk og rømme. Jeg synes smaken var ganske god, men for at den skulle fått toppscore fra meg måtte rømmepulveret vært utelatt. Hadde det bare vært løksmakene (og kanskje rødløk i tillegg) hadde den vært optimal! For mange av dere er imidlertid smaken optimal – den vant jo. 😛 Og den vant over mer enn 56000 smaksforslag! Kan opplyse om at varianten kom i salg i alle velassorterte forretninger nå fra 1. februar, så hvis dette var din favoritt er det bare å løpe og kjøpe.

Smaksløk fra Kims

Var det noen av dere som stemte fram denne smaken kanskje?

God fredagskos folkens- og en liten hilsen med stor takk til Stine hos Kims for at hun sendte meg potetgullposene. 😛

Consuming

4 thoughts on “Smaksløk fra Kims”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.