Smågodt fra Minde Sjokolade

Når det er produktslipp er det som dere vet ikke bare helt nye varer som lanseres. Det er også produkter som relanseres, i feks. nye smaker, nye størrelser eller med ny emballasje.
Minde Sjokolade er en av produsentene som har gjort nettopp dette nå. De har gitt sine sjokoladeposer en aldri så liten oppgradering. Her har det kommet nytt design, ny folie i posene, nytt innhold og noen nye smaker. Spennende.

Er sikker på at dere kjenner det hvis dere tar en av posene i hånden i butikken, den kjennes anderledes ut enn før. Hvis man er detaljorientert og legger merke til sånt vel å merke. 😉

Videre merker man en liten endring når man skal åpne posen. Se.f.eks på denne posen med Smågodt. Den har fått en liten flik på toppen, noe som gjorde den utrolig lett å åpne (Uten at den revner! Finnes det noe mer irriterende enn en revnet sjokoladepose hvis man ikke skal spise alt, men har planer om å legge noe tilbake i skapet? ).

Smågodt Minde sjokolade

Hva finner vi inni her?

Minde sjokolade i åpen pose

Posen med Smågodt i seg selv er ingen nyhet, snarere en klassiker, men det har nå kommet med to nye biter som ikke var i posen tidligere. Disse er SjokoCrisp og Risbrød. Risbrød er en av mine favoritter, så det var et velkomment innslag. Det jeg forøvrig ikke skjønner er hvorfor akurat den ene biten er innpakket i sin egen lilla emballasje? Det er så vidt jeg kan bedømme ingen fare for at den skal smitte smak eller kliss over på de andre bitene? Bare en liten undring fra min side i disse miljøtider.

Minde smågodt i skål

Vi burde valgt ei større skål. Ble faktisk ikke plass til alt i første omgang. I tillegg til SjokoCrisp (-som smaker akkurat slik navnet tilsier) og Risbrød, inneholder posen Banan, Festplett, Spesial og en bit ren melkesjokolde. Og dette er en god og ikke minst barnevennlig pose. Jentene mine liker alle bitene, og innholdet i skåla forsvant litt raskere enn jeg hadde planlagt.

Her vet jeg at det blir gjenkjøp. Hva med dere? Flere som liker Smågodt fra Minde Sjokolade?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

1 thought on “Smågodt fra Minde Sjokolade”

  1. Nå er jeg selv veldig kresen i sjokoladeveien og synes forøvrig ikke at Minde klarer å måle seg med Freia eller Nidar. Er det smaken på sjokoladen eller et intuitivt valg av hva som utstråler mest harmonisk energi? Vel, jeg kan ikke huske å noensinne ha mislikt Mindes sjokolade, så da er det vel sistevnte.

    Riktignok elsker jeg sjokolade, men jeg kan i grunnen ikke forestille meg å kjøpe denne posen. Ellers må jeg si meg enig i at det virker svært unødvendig å fylle posen med overflødig plastemballasje. Jeg sier det samme til Nidar og Freia også. Det skaper også en ubalanse i posens innhold. Uestetisk i skålen. Og hvorfor skal visse biter være mer «spesielle» enn andre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.