Pose fra Mills DA

Som jeg skrev i et innlegg for snaut 2 uker siden, er det nå spennende dager for Consuming. Mye som skjer rundt bloggen, og det er selvfølgelig stas. Og se hva jeg har fått her: En flott hilsen fra Mills DA. Jippiiiii. For meg er dette absolutt noe jeg vil kalle en goodie bag.

Hilsen Mills

Gleder meg veldig til å smake og skrive om alle produktene, og sender en hjertelig takk til den hyggelige Kommunikasjonsrådgiver i Mills DA som ordnet det slik at jeg fikk varene tilsendt. 😀

Consuming

16 thoughts on “Pose fra Mills DA”

 1. Dette er den eneste bloggen i hele verden jeg leser. Kjempebra! Nå når du får fine goodie-bag’er i posten, og har hyggelige passiarer med sjarmerende markedssjefer, kan det kanskje være vanskeligere å slakte et produkt like nådeløst som det fortjener? Håper du forsetter å være like ærlig selv om produktet er «sponset».

  Keep up the good work!

  1. Så hyggelig å høre!
   Du trenger ikke frykte for det i det hele tatt. (Se f.eks posten om Jubileum fra Minde og kyllingformen til Stabburet.) Uansett om et produkt er kjøpt eller sponset, kommer min svært subjektive mening fram i bloggen. -Hvis ikke mister jeg kjapt all troverdighet og dermed masse lesere. Og jeg tror ikke det er så farlig om jeg innimellom gir en vare totalslakt. Ser ofte at folk vil prøve uansett, når de bare er gjort oppmerksomme på at et bestem produkt eksisterer. 🙂

 2. Du, av alle, fortjener en liten goodiebag. Nå venter jeg bare spent på omtalen av den brunaktige kaviartuben. (Og resten) Har ikke spist kjøtt eller fisk på mange, mange år, men går gjennom så mye stress for tiden at jeg ikke lenger orker å bruke tid på mat.

  1. Å huff da. Håper det går greit med deg – lykke til i tiden som kommer! Noen perioder er dessverre mer stressende enn andre.

   Innlegg kommer fortløpende, om produktene herfra og resten av det andre jeg har fått tilsendt tidligere 🙂

 3. Oi, så spennende! Og vel fortjent!
  Enig med Svein over her, eneste bloggen jeg følger! Og jeg blir glad når jeg ser at det er flere av de sponsede produktene som du ikke kommer til å kjøpe igjen. Da tror jeg fortsatt på det du skriver.

  Hva var det i denne bagen? Jeg ser jo Kaviar Mix, Luftig Majones, Vita hjertego matfløte og creme fraiche, men hva slags salater er det? Og hva er det med den brunaktige kaviaren?

  Følger spent med for nye blogginnlegg!

 4. Spennende med goodie bag 🙂
  Er spent på hva du har å si om den «brune»kaviaren.Har ikke turt å smake på den ennå selv 😉 Er den god,så må jeg jo smake 🙂 Har smakt på noen av de andre produktene..bl.a. luftig majones,den synes jeg var for syrlig smak på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.