Pikant fra Synnøve Finden

Vi har i mange år sett utvalgte sorter kjøttpålegg med en spennende kant av krydder. Og nå har noen heldige osteskiver fra Synnøve Finden også fått tildelt en slik kledelig kant. Snakker selvfølgelig om de nye pakkene som heter Pikant. «Ekte gulost med en mild kant av krydder»

Pikant ost

Den finnes visst tre varianter, og den jeg prøvde har smak av pepper, koriander, løk, hvitløk og paprika. Og denne var veldig god! Mmmm! 😛

Pikant ost fra Synnøve
Osten var fersk og fin med nydelig konsistens, og kanten hadde akkurat passe smak. Fikk faktisk assosiasjoner til de nevnte kjøttpåleggvariantene med en gang, og også litt til pizza. Tenke i mitt stille sinn at det var bra Synnøve kunne sprite opp osteskiva mi litt, så frokosten ble litt mer festlig. Høh. Jeg hadde gjort klar mine vanlige paprikabiter som jeg alltid må ha på gulost, men smakte selvfølgelig først uten noe forstyrrende paprikaelement. La paprikaen på etter hvert, men synes faktisk denne osten kledde å stå alene. Ellers drukner smaken fra den deilige krydderkanten i paprikaen.

Osteskiva mi

Kommer nok til å prøve de andre variantene etter hvert også. Har dere forresten sett at man nå kan registrere informasjon fra kvitteringen sin på siden til Synnøve, og være med i trekningen om 10000 kr og 1 million? Bare der er det god grunn til å kjøpe ei ostepakke til. (Og neida, dette er ikke noe sponset innlegg, men hvem sier vel nei til å vinne 10000 kr eller 1 million? Ikke Consuming i hvertfall!)
Ekstra pluss for kreativt ordspill i navnevalget!

Synnøveoster

Hva synes dere om denne? Regner med at flere har smakt?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

 

8 thoughts on “Pikant fra Synnøve Finden”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.