Pakke fra Brynild Gruppen

Etter å ha skrevet på denne bloggen i snart 3 år, er det utrolig gøy å se hvordan leserstatistikken min nå kryper jevnt og trutt oppover. Fantastisk at flere av dere deler mitt engasjement og min begeistring for nye varer! Tusen takk for at dere stadig klikker innom og at flere av dere også følger meg på Instagram. (Der oppdaterer jeg hyppigere og med litt andre ting enn på bloggen.)

Det har unektelig vært superartig og til stor hjelp med to små radioinnslag på Morgenklubben med Loven og CoRadio Norge, -de er jo så blide hyggelige. I tillegg har jeg mange fantastiske venner og kjente som bidrar der de kan, og som har vært så greie å spre link i sine respektive nettverk og på sosiale medier. Tusen takk til dere også!
Det som også er veldig gøy, er at jeg stadig får flere henvendelser fra folk som jobber i dagligvarebransjen. Både med spørsmål, kommentarer og annet. Og når jeg sier «annet», så må dere bare se her.
Se hva jeg har vært så utrolig heldig å motta:
En stor pakke med produkter fra Brynild Gruppen! Wow!

Fra Brynild Gruppen

Fantastisk og nesten litt overveldende. Og jeg trenger kanskje ikke fortelle at det var to små prinsesser som danset ivrig rundt meg da de så hva som var i esken her?!

Tusen, tusen takk til Senior Produktsjef hos Brynild Gruppen for hyggelige mailer og masse flotte produkter.

Gleder meg veldig til å smake og skrive om alt det spennende som kom. -Innlegg kommer på bloggen i nærmeste framtid. 😀

Consuming

15 thoughts on “Pakke fra Brynild Gruppen”

  1. Woah, så veldig fristende/gode ut 🙂 Heldig du som får testet så mye nye produkter. Jeg vil også teste, men vet ikke hvem jeg må kontakte og hvordan, hehe

  2. Oj oj oj, gleder meg til å følge deg videre og se hva du synes om produktene i denne esken 🙂 Skjønner godt at dine to prinsesser danset rundt for å si det sånn 😉 Veldig gøy at det begynner å bli kjent at du tester mange forskjellige varer og ikke minst at du nå får varer tilsendt….det fortjener du 🙂 Gleder meg til fortsettelsen 🙂 Hilsen Kate 🙂

    1. Takk for det. Ja det er moro nå altså. Superhektiske dager, men får snike inn litt bloggtid der det går. Ser at jeg synes det er så moro med Instagram at jeg nesten prioriterer det mer enn skriving, og så er det så kjapt og greit og kan gjøres uansett hvor man er. Men skal få produsert noen blogginnlegg nå i helgen igjen 😛

  3. Næh, stilig! Gøy at også produsenter i matvarebransjen begynner å innse hvor stor påvirkningskraft blogger kan ha – selv om det tok dem bra mye lengre tid enn de innen kosmetikk 😉 Gleder meg til å lese masse flotte innlegg framover 🙂

  4. Så gøy at leserstatistikken øker, og at du får flere prøver! 🙂 Herlig vareprøve du har fått her, ja, og jeg skjønner også at jentene dine var mer enn godt fornøyd! Hihi! 😉

    Riktig god helg til deg og dine! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.