Muffins med Stratos fra Toro

På tide med et innlegg om Stratosmuffinsene fra Toro. Nyhet sammen med Smashvaflene jeg skrev om her. Dere som følger meg på Instagram vet jo at jeg hadde kjøpt pakken, så ingen vits i å utsette innlegg om dem. 😉 –Og til info er disse glutenfrie – bra!

Muffins med stratos 3
Var egentlig litt skeptisk til disse, men kunne selvfølgelig ikke la være å teste dem. Det er jo en artig ide, veldig kommersiell!
Pakken inneholdt selve kakemixen, en pakke med 14 Stratorullbiter og 10 muffinsformer.

muffins med stratos 4
Røren var ferdig på 1-2-3, -superenkelt, og så var det bare å fylle i formene. Til slutt en Startosbit i hver muffins og inn i ovnen i 12 minutter. Kjapp prosess fra start til mål.

Muffins med stratos 1

Muffinsformene har faktisk bilder av Stratoskua, og de var ganske små. Så da ble det følgelig små muffins. Fint det. Helt greit. Man trenger ikke spise større muffins.

Vi hadde ikke dyttet alle sjokoladebitene langt nok ned i hver form, skulle ha druknet dem litt mer i røre ser jeg. Ah, det gjorde ikke noe. Sjokoladene som stakk litt opp fra massen ble ikke svidd eller palget av at de tittet fram.

Muffins med stratos 2

Dette smaker helt gjennomsnittlige muffins med lys sjokolade. Ikke noe ekstraordinært å spore. Selvfølgelig var de gode. Nystekt bakverk, med halvsmeltet sjokolade er alltid nydelig på en småkald vinterdag. Kjente dog ikke spesifikt at det var Stratos i dem. Niks, jeg ble ikke sjarmert, lot meg ikke overbevise. Skal litt mer til for å imponere meg.

Det som kanskje var det beste med hele pakken, var at det var igjen 4 Stratosbiter da hver miffinsform hadde fått sin. Og som så mange ganger ellers hadde jeg hjelp av to små kokker på kjøkkenet, og de mente virkelig de fortjente belønning i form av sjokoladebonus for strevet, og vips var bitene borte.

Antagelig blir det ikke gjenkjøp av disse. Kan like gjerne lage vanlige muffins med hvilken som helst sjokoladebit til halve prisen. Men ja, selvfølgelig moro å ha prøvd. Og folkens, jeg garanterer mer baking i nærmeste framtid. Følg med 😉

Hva synes dere da?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

8 thoughts on “Muffins med Stratos fra Toro”

  1. det blir litt teit når det i realiteten bare er et produkt de allerede har, med eeen liten ting det er lett å kjøpe i tillegg..

  2. Personlig foretrekker jeg å lage det selv.
    lager egne sjokoladeboller blant annet, det er billigere og bedre, da får du den mengden du ønsker av sjokolade. og dumle boller, det burde du prøve deg på, kjøp en ferdig bollemix som er god ( du vet sikkert hvem som er gode) og putt en hel dumle bit i, ikke kutt den i biter og legg langt ut i deigen for da ender du med karamell overalt. :p
    så mye av de nyere bakeproduktene som har kommet og sikkert kommer fremover har jeg alt lagd fra bunnen av selv. søtsaker er tiltrekkende og må prøves.

  3. Dette er en blogg etter min smak! Jeg er akkurat som deg, kjempenysgjerrig på alt som er nytt. Bor for tiden i utlandet, så da stoler jeg på alle testene dine i stedet for å teste selv 🙂 Tusen takk for mange gode omtaler! Syns det er kjempegøy å lese 🙂

    1. Må rette opp det forrige svaret mitt, det var feil. Har fått info fra Toro og de er glutenfrie! Flott! Så da kan du kose deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.