Minimuffins med popping topping fra Møllerens

Når det lanseres så mange nye kakemixer har vi vel ikke så mye valg. Da må vi teste, bake og smake. Og for litt siden bakte vi disse Minimuffinsene med popping toping fra Møllerens. En fargeglad nyhet i butikkhyllen.

popping topping

Pakken inneholder selve muffinsmixen, glasur, noen små former i knalle, friske farger og så denne spesielle poppingstrøsselen. Man kan ikke la være å tenke barnebursdager.

popping muffins

Igjen ble jeg litt forbauset over hvor utrolig raskt det gikk å slenge sammen røren og ha muffins klare til steking. Åpenbart har jeg for lite erfaring med å bake muffins fra pose (men akkurat der kommer denne gammeldagse husmoræren min inn igjen – det er noen ting jeg liker best å bake selv fra bunnen av).
Som ved forrige muffinsepisode var vi klare på null komma niks, så var det bare å steke, avkjøle, pynte og smake.

popping muffins 2

I likhet med Toro sine som jeg skrev om tidligere i uken, synes jeg også disse muffinsene var gode, selv om de ikke smaker så voldsomt mye. Det er lyst og vennlig bakverk og smaken er kjent. Melisen er også ordinær, men så er det toppingen da. -Og ja, den popper. 😛 Altså den smeler og bobler i munnen. Akkurat slik som en bestemt type bruspulver jeg kjøte da jeg var liten gjorde. Og slik som milleniumsmelkesjokoladen Freia hadde da vi gikk inn i år 2000. -Husker dere den?

Muffinspåfat
Man merker ikke så veldig mye til poppingen når toppingen er i melisen, muligens tok vi for lite på hver muffins slik at vi ikke fikk den tiltenkte effekten. Det var nemlig fortsatt pynt igjen i sølvposen da vi var ferdige med å dekorere. Og ha-ha, det snek jeg meg til å spise opp på kjøkkenet. Moret meg smelling og bobler. Burde kanskje gitt det til barna, men jeg tror faktisk jeg var mer opptatt av poppingen enn dem. De hadde mest fokus på at de fikk nybakte muffins med melis og de syntes selvsagt det var godt!

Artig liten muffinsvri dette her, og jeg kan godt tenke meg at det blir gjenkjøp. Pluss til Møllerens for de friske fargene på formene! Skulle ønske man fikk kjøpt slik topping/strøssel uavhengig av kakemixen forresten. Noen som vet om det finnes noe sted? Bakedronning Vibeke?
Noen andre som har smakt disse muffinsene enda?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

11 thoughts on “Minimuffins med popping topping fra Møllerens”

  1. Aner ikke om man får tak i kun toppingen.. Men må vel kunne det? Ser jo morsomme ut! Men er de glutenfrie? Baker selv muffins fra Toro (mener et er Toro) hvis det er noen av gjestene som må ha glutenfritt. Er veldig greit da, men synes jo selvfølgelig at hjemmebakte er best! 😉

    1. Nei, disse var dessverre ikke glutenfrie. Har nettopp kikket på boksen. Du får si i fra hvis du kommer over toppingen noe sted da. Forresten fantastisk at du leste spørsmålet til deg så fort! 🙂

  2. Lignende toppingen er vel i godterihylla? Mener frøkna her har hatt sånn «smell» drops til lørdagsgodt flere ganger….
    Har pakken i skuffen her, så den skal prøves ved første anledning 🙂

        1. Jeg er ikke så glad i snacks med sour cream, er derfor jeg ikke er så ivrig etter å teste.Dessuten er det så mye som ligger foran den i køen. Har så mye jeg skulle ha smakt, men kan jo ikke spise absolutt hele tiden! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.