Leverpostei med Bacon og pepper fra Mills

Et av produktene jeg har vært så heldig å motta fra Mills, er denne: Leverpostei med Bacon og pepper.

Baconpostei med pepper

Baconpostei synes jeg i utgangspunktet er godt, så dette lovet bra. Jeg liker pepper også, synes det setter et fint, nesten litt syltet smakstillegg til mange produkter. Skjønner dere hva jeg mener?

På sin hjemmeside beskriver Mills produktet som en heftig og hot nyhet. Hmm, spenstig. Tenkte i mitt stille sinn at dette var da et selvsikkert og nesten freidig ordvalg for å beskrive en boks leverpostei. Konkluderte videre med at det trolig var nok en sedvanlige karakteristikk fra en ung og fremadstormende produktansvarlig -med et svulstig vokabular, og at det fort skulle vise seg å være en overdrivelse. Men jammen stemte det! Her er ikke heftig et tomt ord. Her smaker det pepper! Ordvalg berettiget!

Jeg kjente virkelig peppersmaken med en eneste gang jeg satte tennene i skiva. Synes den på et vis fylte munnen. Baconsmaken ble forvist til neseregionen. Puh, uventet sterk til å være leverpostei. Men ikke misforstå meg nå, den var godk! -Og man trenger mye melk ved siden av!

Åpen baconpostei m pepper

På mange måter minner den unektelig om den andre Baconposeien fra Mills. Den uten pepper. Samme type baconbiter er strødd på toppen, og den har samme konsistens. Og når vi er inne på konsistens, så synes jeg dessverre denne var vrien å smøre utover. Holdt på lenge for å få det såpass jevnt utover at jeg kunne ta et middels ok bilde til dere. Synes det er pussig at en leverpostei som er så saftig som denne, -for det er den virkelig, er så lite elastisk og smøremyk.

gråskive

Kommer helt klart til å spise opp alt innholdet i boksen. Husholdningen bruker mye leverpostei, så den vil absolutt ikke bli stående til den mugner og må kastes. Men når boksen er tom kjøper jeg den ganske sikkert ikke igjen. Den ble rett og slett for hissig for meg. (Mulig ganen min er for sart? Jeg spiser generelt sett lite sterk mat.) Men for dere som virkelig er glade i pepper og sterke smaker, tror jeg dette en klar vinner. Bare prøv, Mills tuller ikke. 🙂

Er det flere av dere som har smakt?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.