Kremet kyllingsaus fra Mills

Fortsetter med et produkt til fra Mills-posen, og i dag prøvde vi en av de nye sausene deres. Kremet kyllingsaus.

Kremet kyllingsaus fra Mills

Dette er en ferdig, fersk saus med smak av løk og basilikum. Den kan varmes enten i micro’n, i vannbad eller rett i kjelen. Jeg tenkte først å varme den i vannbad, men ombestemte meg halvveis i oppvarmingen og pøste alt opp i kjelen. Synes aldri slik vannbadoppvarming blir varmt nok. Superenkelt og ikke minst kjapt i en hektisk hverdag. (Selv om vi akkurat i dag hadde god tid siden det er vinterferie.) Den var klar på rundt 2 min.

saus i oppvarmingskjele

Den er veldig lett i konsistensen til kremet saus å være. Glatt og nesten glansfull. Vi hadde den til kylling, og jeg synes nesten den smakte litt kylling i seg selv. Den smaker også selvfølgelig løk -uten å være for sterk, men basilikumsmaken var ikke så fremtredende. Synes også den var relativt salt. mat på fat

Denne sausen er absolutt grei, og jeg forsynte meg flere ganger. Allikevel skilte den seg ikke ut på noe vis, synes ikke den var spesiell. Kan godt hende jeg kjøper den igjen, særlig fordi den er praktisk når man lager middag andre steder enn hjemme (på hytta osv.), men det kan like godt hende jeg velger noe annet. Skulle også ønske at posen hadde litt friskere farge og et mindre traust design, men det er selvfølgelig bare en bagatell.

Jeg har brukt veldig lite ferdigsauser tidligere, selv om de finnes fra flere produsenter og har vært i omløp en stund. Ble egentlig ikke ordentlig oppmerksom på hvor lettvindt og greit det var før i høst, da eg skulle lage middag hjemme hos Mormor. Nå innrømmer jeg gladelig at jeg kjøper det innimellom. Det finnes jo i så mange smaker! Mills har en med soppsmak som kom 1. mai i fjor. Den tror jeg at jeg skal prøve neste gang. 😀

Bruker dere ferdigsauser?
(He-he, vet at ikke du gjør det altså Kjersti 😉 )

Gjenkjøp: Usikker

Consuming

7 thoughts on “Kremet kyllingsaus fra Mills”

  1. Jeg har bare to kokeplater for tiden, så hvis jeg skal ha saus, kjøper jeg en ferdig en (ellers må jeg lage den på forhånd). Jeg pleier å kjøpe Toro sin kremede kyllingsaus. Den har mye smak og er kjempegod!

  2. Har du prøvd Christian Potier ferdigsausene fra Toro? De er overraskende gode, og utrolig handy str for 2-3 personer (kjøpes i 3-pack, 1 pack er hvertfall plenty for meg og min svarte hull av en mann). Er spesielt imponert over rødvinssausen som faktisk har en distinkt rødvinssmak, og skogsoppsausen er også fortreffelig. Har ikke smakt bernaise eller hvitvinsausen, men tviler ikke på at de er gode de også. 🙂

    Har sett disse posene fra Mills, og må si meg enig med din observasjon hva angår emballasje. Litt traust og kjedelig, og har ikke trigget noe kjøpsimpuls hos meg.

    1. Enig at de sausene er gode. Overraskende fra Toro. Bernaisesausen synes jeg er en av de bedre på markedet. Hvitvinsausen er grei nok, litt smakløs.

    2. Bernaisen er meget bra (på nivå med Jacobs?). Soppsause var også brukbar+. Rødvinssaus synes jeg aldri blir noe særlig som ferdigsaus, men Toros er fatisk bedre enn Jacobs på den, for sistnevnte smaker nesten tomatsaus…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.