Dagligvarebloggen

Kokkeklar Dessertpai med blåbær fra Stabburet

WOW, denne var god!
Før lanseringen av varer 1. februar visste jeg at Stabburet skulle komme med en Kokkeklar eplepai. Men at det fantes en Blåbærpai i samme serie visste jeg ikke før jeg fikk vareprøve tilsendt. Her er den:

Blåbærpai i pakke

Den fungerer på samme måte som de andre Kokkeklare produktene. Delene er fryst ned hver for seg, og denne var utrolig rask å lage. På den ene siden av posen er det rensede blåbær som man tømmer ut i en ildfast form.

Blåbærpai bare bær

Deretter strør man over bitene med smuldredeig, og rett inn i ovnen i 25 minutter. Den lager seg så godt som helt av seg selv.

Blåbærpai før steking

Og som dere skjønner smakte denne utrolig godt. Jeg har aldri laget blåbærpai selv fra bunnen av, så jeg har ikke så mye å sammenligen med. (Bortsett fra den fantastiske paien til min venninne Susanne da. Den er ordentlig hjemmelaget og knallgod!) Men nå ser jeg ingen grunn til å begynne å lage dette fra bunnen av selv heller. Blåbærene er akkurat passe syrlige og deigen passe søt. Det var utrolig godt sammen med vaniljeis og en kopp litt sterk kaffe. Gjestene var helt enige med meg i at den smakte supert! Er sikker på at jeg kunne spist opp alt i hele formen selv som et måltid. 😉

Blåbærpai ferdig

Blåbærpai

Det som er litt dumt er at jeg ikke har sett denne i noe butikk. Noen som vet hvor den selges? Ser bare Eplepaivarianten rundt omkring, men jeg vil så gjerne ha den med blåbær. Gi meg et hint hvis dere ser den noe sted. Her blir det garantert gjenkjøp. Og for dere som ikke har smakt, så anbefales denne definitivt!

Gjenkjøp: Ja, mange!

Consuming

24 Responses to Kokkeklar Dessertpai med blåbær fra Stabburet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.