Jippi

Det er garantert flere enn meg som har fått med seg at NorgesGruppen nå har lansert produktserien Jippi i Menybutikkene sine. Serien består av 34 forskjellige produkter som skal gjøre det enklere for barnefamilier å velge sunt. Det er produkter til både frokost, formiddagsmat og middag, og de har f.eks høy andel kjøtt og fisk, og lavt innhold av sukker og salt. I tillegg er alle uten kunstige søtningsstoffer, palmeoplje og smaksforsterkere. Og det er bra!

Jeg måtte selvfølgelig knipse litt Jippi-varer da jeg var innom Meny CC Vest tidligere i uken, men tror ikke de hadde rukket å sette fram alt i hyllene sine enda. Det var mange produkter jeg hadde sett på nett som jeg ikke fant. Jaja, kanskje de har satt ut mer nå?

jippimat

 

jippi-produkt

 

jippimat

Så jo at noen av produktene bare var gamle, kjente produkter med ny etikett, men det var også noen nyheter jeg ble nysgjerrig på. Kjøpte med litt forskjellig hjem, og så langt har vi rukket å smake på de små fiskekakene med brokkoli. Så søte! Er spent på å smake resten etter hvert også, så får vi se om det blir suksess eller ikke. 🙂

Er det noen av dere som har smakt noe Jippi-mat enda?
jippijuiceHva tenker dere om denne serien?

Consuming

Et lite tillegg noen timer etter at dette innlegget ble publisert:
Nå har vi nemlig smakt appelsinjuicen fra Jippi-serien, og den var veldig god! Begge jentene mine likte den godt og jeg måtte love å handle inn flere til helgen. ♥ Den er riktignok laget av konsentrat, men mild, søt og rund i smaken. De kommer i små kartonger i en 3-pack, veldig praktisk og greit. Akkurat disse blir det dermed garantert gjenkjøp av for oss. 😛

7 thoughts on “Jippi”

  1. Egentlig syns jeg dette er litt fjollete og tipper det forsvinner ganske fort. MEN så så jeg de fiskekakene der og tenkte kanskje jeg kunne lure ungene til å spise det. Fiskekaker er jo SÅ godt, men seksåringen nekter å prøve. Han likte det jo før, men det har han visst sluttet med. Sammen med det meste annet på middagsrepertoaret vårt. Så de minifiskekakene skal sannelig få en sjanse her.

  2. Vi har smakt på brødet og det var helt ok.Så det blir det nok gjenkjøp på 🙂 Men pasta sausen var smaksløs og det samme var pastaen.

    1. Da får vi styre unna det da. Takk for info.
      Har brødet i fryser’n så fint at det smaker OK. Her falt de store fiskekakene også i smak, og det har allerede gått med masse av appelsinjuicen. Tenkte å gi knekkebrødet en sjanse også. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.