Gøy Appelsin fra Stabburet

Må bare ta med en kjapp post om dette kjære produktet. Gul Gøysaft med appelsinsmak.
Dere kjenner flasken:

gøysaft

Dette er langt i fra noen nyhet, og jeg husker den godt fra da jeg var liten. Det er sikkert flere som har gule saftminner? 🙂 Allikevel fikk jeg med flasken da jeg var så heldig å motta vareprøver fra Stabburet for noen uker siden. Grunnen er at Gøysaft nå er relansert og kommer uten kunstig søtning! Og det er fint.

et glass appelsinsaft
Dette er virkelig en favoritt her i huset, så denne går fort unna. Vi liker gul saft. Jeg er imidlertid ganske streng på saftdrikking, så når vi har drukket opp ei flaske går det ganske lenge før jeg kjøper inn ei ny. Vi får fint klare oss med vann i mellomtiden.

Dere som leste dette innlegget om Fun Light vannmelon for litt siden, husker kanskje at jeg ikke var overbegeistret for den. Må si at tradisjonell gul GØY definitivt er saft mer tilpasset min smak. Det som imidlertid er artig er alle kommentarene på innlegget om Vannmelonsaften. Både her på bloggen og på Instagram. Tydelig at veldig mange av dere har smakt og liker den, og til og med lager gele av den.

Hva synes dere om gul Gøysaft da? Flere enn meg som liker det best? 🙂

Gjenkjøp: Ja

Consuming

1 thought on “Gøy Appelsin fra Stabburet”

  1. Jeg liker Gøy. Jeg klarer ikke drikke saft med kunstig søtning da jeg føler hele halsen blir til sandpapir.

    Jeg hamstret bringbærsaften for noen år siden da de kuttet ut sukret saft og heller kom med det grusomme kunstige skvipet sitt…

    Jeg omtrent gråt av glede da jeg så de var tilbake. Og feiret med hamste bringbærsaften igjen, i tilfelle den bare var i butikken den sommeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.