FUN Light Vannmelon fra Stabburet

En kjap liten post om denne blussende nyheten: FUN Light Vannmelon fra Stabburet.
FUN Light fortsetter suksessen med Årets Smak, og jeg fikk med denne da jeg var så utrolig heldig å få vareprøver fra Stabburet før helgen. 😀

FUN Light-serien er jo saft uten sukker, og produsenten kaller det «bekymringsfri drikkeglede»! Måtte humre litt da jeg leste det. Vi bruker ikke så mye saft her i huset, men innimelleom har jeg pleid å kjøpe den gule FUN Lightvarianten. Og den synes jeg er god. Vel, spennende å teste en annen farge.

Vannmelonsaft

Det luktet veldig godt og fruktig da jeg åpnet flasken. Pussige nok luktet den ferdigblandede saften i glass på en annen måte. Nesten litt stramt og vanskelig å beskrive egentlig.

Stabburet kaller smaken forfriskende og unik. Jeg synes smaken var ganske så spesiell. Den er fruktig, akkurat som lukten, og den var mye søtere enn jeg hadde trodd. Det smaker ikke bare vannmelon, mer generell melon hvis man kan si det, ispedd eksotiske frukter. Hadde jeg ikke visst at det skulle være vannmelonsmak, kunne jeg like gjerne trodde det var en eller annen tropisk miks.

Jeg blandet nok det første glasset for sterkt, men da jeg prøvde med en litt svakere variant var den grei. Leskende på en ung måte og absolutt best kald. Sommerlig. Hadde jeg vært fjorten år hadde jeg sikkert blitt veldig begeistret. Nå har jeg trolig for gammel smak, og foretrekker noe som er litt mindre syntetisk. Høh.

vannmelonsaft

Vi kommer helt sikkert til å drikke opp resten, for den var helt okay, men neste gang jeg skal kjøpe saft velger jeg igjen min gule favoritt. Uansett veldig morsomt å ha smakt! Og så synes jeg etiketten var lekker! (Den er mye freshere i virkeligheten enn på bildet.)
Se forresten kommentar fra Mia under dette innlegget om hvordan man kan lage gele av FUN Light.
Så kreativt – og da kan man jo få gele i massevis av smaker!

Har noen av dere smakt denne enda?

Gjenkjøp: Nei

Consuming
bloglovin

17 thoughts on “FUN Light Vannmelon fra Stabburet”

  1. Den skal jeg jakte på!:D I perioder drikker jeg en del Fun, og fjorårets smak har det blitt en del flasker av. I tillegg bruker jeg den til gele (som blir med så lite kalorier at man kan spise så mye man vil!;))

      1. Legger en pakke gelatin i kald vann. Mens den myker seg opp (står 10 minutter på pakken, men det er aldri noe stress med litt kortere tid), koker jeg opp ca. 1 liter vann i vannkokeren. Mål opp ca. 3 dl saft (mer eller mindre alt ettersom hvor sterk du vil ha det). Fyll etter med varmt vann til du har ca. 1-1,2 liter (her kommer det også litt an på hva man liker. Om man vil ha skikkelig fast gele eller om man vil ha den litt løs i fisken.;)) Ha i gelatinen og visp til det er oppløst. La det avkjøles som vanlig gele.:)

  2. Åh, jeg vil også lage gelè! Her i huset er det Wild Berries som er favoritten, men det er bare Rema som har den og ikke alltid vi husker å hamstre.

  3. Har faktisk testet denne. Den smakte akkurat som forvetet. Kunstig, men også litt flat. Men nå er jeg absolutt ikke i målgruppen. Bruker stort sett bare Lerums Uten av saft, som jeg drikker et glass eller to av om dagen, når jeg synes vann er for kjedelig.

  4. Nå har jeg vannmelongelè i kjøleskapet til avkjøling. Dessverre er den klar etter at ungene er lagt. Spørs om den overlever kvelden.

    Jeg er veldig glad i vannmelon, men sjeldent i produkter som smaker vannmelon. syntes det luktet kvalmende. Men saften er grei når den er blandet forholdsvis svakt og serveres iiiiskald.

  5. Jeg kom over bloggen din for noen dager siden, og ettersom jeg gjenkjente mange produkter så måtte jeg bare bla meg videre. Det kommer jeg til å fortsette med. Her er det masse gode tips, og jeg er glad du er såpass ærlig og heller slakter produktene enn å si at dem er ok. Denne saften har jeg vurdert, men da jeg ikke liker melon har jeg ikke turt, og når jeg leser ditt innlegg så har jeg fått hjelpen jeg trenger. Holder meg heller til Wild berries og fruktfest 😀 Ellers er det testene omkring pastiller, tetyper og kjøtt som jeg synes er spennende å følge med på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.