Colgate ProClinicalA1500

Siden jeg er så glad i å smake og teste nye produkter, er jeg som mange andre registrert hos LikenShare. Og akkurat nå er jeg med i en liten konkurranse via dem om å bli valgt ut til å teste et nytt produkt. Og det er faktisk ikke noe spiselig. Allikevel passer det meg veldig bra. Det er nemlig en ny elektronisk tannbørste: Colgate ProClinicalA1500.

Dette skal være en ny type elektrisk tannbørste som automatisk tilpasser seg de forskjellige områdene i munnen. Tja, ikke dumt det. Og midt oppi spising av nye dagligvarer og nytt snop og snacks, synes jeg selvfølgelig det veldig viktig å passe på tennene sine. Og hvis den holder det den lover om å fjerne 5 ganger mer ulumskheter enn en manuell tannbørste, og å gi en mer grundig og effektiv rengjøring enn noen gang, så er det helt glimrende!
Jeg pleier vanligvis å bruke den fra Colgate som heter Max White One Sonic Power, som er en batteritannbørste. Er veldig fornøyd med den, men er også veldig åpen for prøvde dette nye vidunderet:

Hva er det med reklamefilmer på engelsk? Synes de høres så mye flottere ut enn de norske. 🙂

Hva foretrekker dere når dere pusser tenner da folkens?
Er elektronisk tannbørste bedre enn en manuell? Noen som har positive eller negative erfaringer?

Consuming

1 thought on “Colgate ProClinicalA1500”

  1. Jeg vender tilbake til vanlig «manuell» børste, det gjorde gubben og. Men dette så jo veldig bra ut da. Og ja, alt høres bedre ut på engelsk, og dubbete reklamefilmer er det verste jeg vet;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.