Bilar Fruktkombi fra Ahlgrens

En kjapp liten post om disse; Ahlgrens bilar Fruktkombi. Hadde egentlig ikke tenkt å smake, men siden de var så voldsomt på display i alle butikker forrige uke ombestemte jeg meg. Som tidligere fastslått er jeg ikke voldsomt standhaftig når det gjelder nyheter.

Bilar fruktkombi

På posen står det klassisk bil med topp av vingummi. Nja, ikke helt. Bunnen har nemlig mye mjukere konsistens enn den klassiske bilen. Denne er luftigere og virker lettere. Bilarsmaken er gjenkjennbar, men man kjenner også den barnlige fruktsmaken fra vingummien på toppen ganske godt. De minner om Jogger fra Malaco. Eksisterer de enda forresten? Husker det var mitt favorittsnop på kino da jeg var yngre.

fruktbilar

Disse var veldig søte i smaken. Jeg likte konsistensen og at hver enhet er så liten. Det var lett å bli sittende og ubevisst strekke seg mot skåla gang på gang. Enda en og enda en. Allikevel var smaken litt i søteste laget for en voksen, jeg fikk fort nok. Restene ligger fremdeles i skapet. Er foreløpig usikker på om det blir gjenkjøp. I så fall blir det ikke til meg selv… 😉

Noen av dere som har smakt på disse enda?

Gjenkjøp: Kanskje

Consuming

14 thoughts on “Bilar Fruktkombi fra Ahlgrens”

  1. Kjøpte denne for noen dager siden og jeg synes den var Kjempegod, men ble litt for søtt i lengden:) Fant foressten et par biler i posen som ikke hadde fått fruktgele på toppen! :O

  2. Vanlige biler er godt, men spiser restene av dem kun om gutta har valgt dette som lørdagens godis:) Men når jeg hører «jogger», kjenner jeg at jeg har lyst å løpe til butikken med en gang:-) De er jo fantastisk!!

  3. Finnes jogger lengre? Vært på alt av butikker i det siste men ikke funnet noen. Send meg gjerne en Mail om noen veit hvor de selges.

    1. Nei har ikke sett Jogger på en evighet, antar at de er ute dessverre. Så disse Bilene er nok det nærmeste du kommer. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.