Dagligvarebloggen

Bilar Fruktkombi fra Ahlgrens

En kjapp liten post om disse; Ahlgrens bilar Fruktkombi. Hadde egentlig ikke tenkt å smake, men siden de var så voldsomt på display i alle butikker forrige uke ombestemte jeg meg. Som tidligere fastslått er jeg ikke voldsomt standhaftig når det gjelder nyheter.

Bilar fruktkombi

På posen står det klassisk bil med topp av vingummi. Nja, ikke helt. Bunnen har nemlig mye mjukere konsistens enn den klassiske bilen. Denne er luftigere og virker lettere. Bilarsmaken er gjenkjennbar, men man kjenner også den barnlige fruktsmaken fra vingummien på toppen ganske godt. De minner om Jogger fra Malaco. Eksisterer de enda forresten? Husker det var mitt favorittsnop på kino da jeg var yngre.

fruktbilar

Disse var veldig søte i smaken. Jeg likte konsistensen og at hver enhet er så liten. Det var lett å bli sittende og ubevisst strekke seg mot skåla gang på gang. Enda en og enda en. Allikevel var smaken litt i søteste laget for en voksen, jeg fikk fort nok. Restene ligger fremdeles i skapet. Er foreløpig usikker på om det blir gjenkjøp. I så fall blir det ikke til meg selv… 😉

Noen av dere som har smakt på disse enda?

Gjenkjøp: Kanskje

Consuming

14 Responses to Bilar Fruktkombi fra Ahlgrens

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.