Bergene Melk Cake Pops fra Toro

Kjøpte selvfølgelig esken med Bergene Melk Cake Pops i samme slengen som jeg kjøpte Smashvafler og Stratosmuffinsene fra Toro til produktslippet 1. februar. Måtte jo prøve.

Cake Pops fra Toro

Jeg har faktisk aldri laget Cake Pops før, selv om de nå begynner å bli en gammel gjenganger på divese bakeblogger. Gjærbakst er liksom mer min greie.
Boksen inneholder ei pakke kakemix , 10 trepinner og en pose med BergeneMelk-bønner.

Cakepops fra Toro

Og dere, de sjokoladebønnene var helt fantastiske!! De ser ut som en lys variant av Mokkabønner, og var tilnærmet perfekte i smak og størrelse. (Akkurat som de høyglansede smashkulene som fulgte med i pakken med Smashvafler.) Kjære Nidar, dere burde selges disse separat i alle butikker. Mine små medbakere var veldig enige – og ville helst spise opp alle bønnene i steden for å bruke dem til kakene. Heldigvis var det også gøy å se på at de sakte smeltet i vannbadet sitt.

Lyse sjokoladebønner

Synes det var litt mye jobb med dette prosjektet. Er vandt til å tenke at når jeg baker fra pakke, skal det går kjapt og smidig. Jentene mine var uenige og synes hele prosessen var flott. De storkoste seg.

Først lager man altså kaken av kakemixen, og steker den i en brødform. Og denne kaken minner da mistenkelig om den vanlige browniesmixen fra Toro (Som jeg synes er helt fantastisk til kakemix å være! Er den jeg bruker aller oftest, sammen med Brownie Cookies-mixen deres.)

Etter steking skal kaken avkjøles, og videre deles opp i 10 like store biter. Disse bitene trilles til 10 kuler, som man fester å pinnene ved hjelp av de smeltede sjokoladebønnene. Så må kulene avkjøles igjen, slik at sjokoladen og pinnene festes. Siden det var 15 kuldegrader her i dag, satte vi brettet ut på trappa et øyeblikk. Det gjorde susen.
Så var det klart for å dyppe kakekulene i resten av den flytende sjokoladen og pynte etter eget ønske. Noe jentene mine virkelig la sin sjel i. ♥♥

Jentene mine sto for dekoreringen
Jentene mine sto for dekoreringen

Selvfølgelig smakte disse veldig godt. Det smaker som Brownieskuler med lys sjokolade på. Ganske mektige egentlig. Skulle vi laget dem igjen, ville jeg faktisk laget kulene mindre enn anvisningen på pakken. Synes disse ble i største laget. Men egentlig tenker jeg at vi like gjerne kan bake en vanlig brownies, og smelte litt sjokolade på. Konkluderte halvhøyt med det etter at vi hadde spist oss mette, men assistentene mine var ikke enige. De var veldig klare på at disse måtte vi bake igjen en annen gang. Så da gjør vi nok det, og jeg må si ja til gjenkjøp….

Regner med at mange av dere har rukket å prøve denne mixen nå. Flere som synes kulene ble vel digre? Andre erfaringer?
Og har noen tips til hvordan man skal oppbevare/plassere pinnene mens sjokoaden og pynten stivner og tørker? Vi brukte en tom eggekartong, men er rimelig sikker på at jeg har lest et eller annet smart tips rundt akkurat dette tidligere en gang…. Skulle hatt en klump oasis…

Gjenkjøp: Ja

Consuming

13 thoughts on “Bergene Melk Cake Pops fra Toro”

  1. Begge deler egentlig, og så ble de ikke så delikate når de var så store. Noen var også så tunge at de falt av pinnene.

 1. Testet, og de var helt ok, men som du sier så smaker de helt likt brownies mixen.
  Så en evt. neste gang vi skal lage bruker vi heller browines mix kake til de voksne, og tar litt av kaken og lager pops til barna (bruke grillspyd i tre, eller kjøpe sånne pinner på Jernia…..)

  Vi satte pinnene ned i isopor som vi fant i en eske i returskapet 😉

 2. Synes også cake pops blir veldig mektige, lager dem hvis jeg har litt kake igjen, putter dem i frysen (uten sjokoladetrekk) og tar ut å pynter ved behov. Greit så man slipper å kaste kake (det er jo ikke lov! 😉 ). Men vet ikke om disse kommer til i å bli i produktutvalget, da man vil ha enklerer kakemikser når man først lager fra pose? Hva tror du? Kommer de til å forsvinne?

 3. Jeg vil også ha sånne sjokoladebønner solgt separat. Heia Bergene, det er vel en av de få dagligvare-sjokoladene som bruker ekte vanilje. Elsker varianten de har med nøtter.

 4. Jeg likte denne, alt i ett er alltid bra. Har bakt cake pops mange ganger og det er alltid suksess. Tips til tørking er isopor eller som du sier oasis. Denne gangen brukte jeg et dørslag jeg har med store nok hull. Har også brukt bakt potet en gang..Hehe. Sjokkisen smaker jo akkurat som Bergans sjokoladeplatene, så løp og kjøp!

  1. Ja men det blir ikke det samme med en hel plate med BegeneMelk. Det var liksom helt perfekt med de små bønnene! 🙂

 5. Oj dette så veldig godt ut 🙂 ble minnet på den nye luftige majonesen fra Mills da jeg så goodiebag bildet ditt 🙂 håper det kommer et innlegg om den, har liksom tenkt at jeg skulle kjøpe den, men så har jeg tenkt; nei… Den gode gamle er nok best 😉 God helg Ingvild!

  1. Takk det samme! 🙂 Lager gjerne innlegg om majonesen – har så mye å smake her nå at jeg ligger etter. Og i tillegg er vi bortreist på vinterferie, sa da ble det noen dager uten innlegg. Kommer sterkere tilbake til uka! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.