Angry birds leskedrikk

Det er ikke uvanlig med spin-off-produkter i vår kommersielle verden, men jeg synes ikke vi ser så veldig mye av det innen dagligvare. Men Angry Birds har altså funnet veien til Rema 1000, her i form av to bokser leskedrikk. Noen andre som har smakt disse? Jeg testet dem for en liten stund siden, og kan vel si med en gang at jeg ikke ble så voldsomt imponert.

Angry birds soft drink

Den røde heter Tropic og luktet litt som Solo Sunset faktisk. Altså fruktig og litt eksotisk. Det så imidlertid ikke så så frisk og klar ut som nevnte Solo. Langt i fra. Det var noe mer grått over denne. Fargen var blass og virket nesten grumsete. Smaken var ikke så aller verst, men selvfølgelig like syntetisk som forventet. Uten at det nødvendigvis behøver være negativt. Smaken er ganske ferskendominert, ispedd en udefinerbar fruktcoctail med en noe besk undertone. Det gikk greit å drikke noen slurker, men etterhvert som jeg jobbet med nedover i boksen ble det nesten litt kvalmende. Urk.

Angry birds tropic

Den gule heter Paradise og luktet godteri. Slik som det lukter av gul Gomp. Synes faktisk denne var bedre enn den røde. Den skal smake av ananas og mandarin, men også denne er akk så syntetisk. Allikevel er inntrykket friskere og den er ikke så kvalmende. Den minner faktisk veldig om en helt grei velkomstdrink. Kanskje man kan blande den med noe annet og sjenke opp i høye glass?

Angry birds paradise

Sikkert fint for utviklerne av Angry Birds med litt promotering, og siden jeg liker det kommersielle måtte de jo smakes.
Det blir garantert ikke gjenkjøp av disse, blir spennende å se hvor lenge de varer i butikken.

Og Stine, hils William og si at jeg heller skal ta med noe bedre å drikke til han når jeg kommer på besøk! 😉

Noen flere som har testet?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

4 thoughts on “Angry birds leskedrikk”

  1. Testet disse når de kom i butikk for ca 8 – 9 mnd siden. Synes den røde var best jeg da, og at det ble litt for dominerende ananas smak på den gule. Men vi liker jo alle forskjellige ting 🙂 Den røde kunne jeg nok kjøpt igjen, men har bare fått til svar at rema 1000 her ikke tar de inn lenger (Vestfold distriktet).. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.