Vanlig chips fra Sørlandschips

Var ute for å kjøpe inn en annen nyhet i dag da jeg litt i forbifarten så denne posen på Rema. (Nå er det masse nytt på plass i mange Remabutikker dere!) Vel, jeg liker i utgangspunktet paprikachips godt, og siden jeg ikke har spist potetgull mer enn kanskje 3-4 ganger de siste 9 måneden, tenkte jeg å gi denne en sjanse. Spennende! Dette er visst Sørlandschips som tar et steg til siden fra sitt opprinnelige format, og har laget en mer “vanlig” type potetgull. Jasså Sørlandschips? Hva er egentlig vanlig?

Vanlig chips

Ser at disse sørlendingene gir seg selv masse skryt utenpå posen. Sikkert humoristisk ment, men vi har ikke alle samme sans for humor.

For meg ble dette potetgull helt uten karakter. Gjennomsnittlig farge og gjennomsnittlig konsistens. Spisbar, men ikke på noen måte spesiell. Kan jeg si kjedelig? Ingen begeistring i taket nei. Det har en litt annerledes paprikasmak enn Kims og Maaruds gode “vanlige” varianter, men noe av smaken minnet mer om tomatketchup enn paprika. Egentlig litt mer som paprikachips smaker i utlandet. Tenkte litt gatekjøkkenfrityr og Hoff pommes frites-krydder da jeg luktet ned i posen umiddelbart etter åpning. Skjønner dere hva jeg mener?

Vanlig sørlandschips med paprika

Det som kanskje var mest irriterende var at så mange av flakene hadde stygge svarte flekker fra bøss i potetene. Jo lengre ned i posen, jo flere bøssete flak med svarte sår. Og da mener jeg ikke skallet i kantene, for det er helt OK, og det hører med når man spiser Sørlandschips. Nei, her var det brukt litt “urene” poteter. Bildene er tatt før vi begynte å spise, så får ikke vist dere helt. Vurderete et øyeblikk om jeg skulle sende innholdet inn igjen faktisk, men lar det være. Orker ikke så mye hassel, selv om det fortsatt er en del igjen i posen og i skåla her. Synes det var dyrt også. Kan få mye som er bedre for 27 kroner på Rema!

Masse bøss og sår i sørlandschipsen

Jeg synes de opprinnelige sørlandschipsene smaker greit, men akkurat her er jeg fristet til å be skomakeren bli ved sin lest.

Hva synes dere?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

12 thoughts on “Vanlig chips fra Sørlandschips”

  1. Jeg har ikke smakt den, men ville neppe heller kjøpt den – for Sørlandschips skal ikke styre med andre ting enn ekte Sørlandschips! Som er farlig godt, og jeg heldigvis ikke har tilgjengelig nå for da hadde den posen gått med nå…

  2. Saltvarianten har jevnt over litt bedre kvalitet enn paprika men feil skal ligge i snitt (godt) under 10% på begge varianter. Kvalitet og farge varierer noe fra parti til parti. Chips produsert på vårparten har også dårligere kvalitet enn den på høsten når poteten er helt fersk!

  3. Vanlig chips, med salt ???????? Uvanlig god ????? Den smaker dritt, rett og slett. Smaker som tillagte produkt, mel produkt. Veldig leit at dere går til de grader inn for sparing ??? For det må jo være det dere gjør, mal ikke opp rester for ny produksjon, selg restene,de knuste flaskene som eget produkt i steden dette er savn på det norske markedet. Potet stick er på markedet men er også laget produkt, vet dere hvor mange som knuser innhold av posene??? Da smaker det nydelig, samenlign m is hard og på vei til å smelte 🙂

    1. Smaken er som baken! Den nye salte til Sørlandschips er noe av det beste jeg har smakt! Hadde Lays på toppen av lista før, men nå er denne en klar vinner. Er ikke like glad i den med paprika eller salt og pepper, men den med salt er NAM! Mye mer sprøtt og crunchy enn vanlig “kjedelig” salt potetgull fra maarud og kims. Min mening:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.