Smilpudding fra Freia

Jeg like ikke sjokoladepudding. Ikke i det hele tatt. Kan ikke forklare hvorfor, det bare er sånn. Men spottet allikevel noe interessant i hui og hast på Rema i dag. Sjokoladepudding med smak av Smil fra Freia.
Det hørtes nesten så godt ut at jeg lurer på om jeg må kjøpe den inn og prøve?
Siden jeg ikke spiser slike puddinger i utgangspunktet, har jeg ikke full oversikt over vareutvalget og alle variantene som finnes. Kan derfor ikke si med 100% sikkerhet om denne er ny. Noen som vet?
Det står jo nyhet på pakken, men det kan det jo gjerne gjøre i 2 år har jeg inntrykk av.

Smilpudding

Hvis det er noen som har smakt så fortell meg gjerne hvordan den er. Smil er jo godt!
Noen som kommer til  å prøve ?

Consuming
Et lite PS når vi er inne på Smil. Jeg savner denne posen! (Gammelt bilde)

Sagnomsuste biter

Utrolig dumt at den forsvant i 2011. Lurer på hvilke produkter som forsvinner i år. Noe må jo ut for at det nye skal få hylleplass. Noen som har hørt noen rykter?

 

13 thoughts on “Smilpudding fra Freia”

 1. Jeg er glad i sjokoladepudding og elsker Smil, så dette bør være den perfekte kombinasjonen for meg! 😉 Hadde ikke fått med meg nyheten før jeg leste om den her hos deg nå… Må nok gå på jakt i butikken etter denne. 🙂 Så gjenstår det å erfare om den smaker like godt som jeg håper.

 2. Den må være ny! Jeg har iallefall aldri sett den. Hater sjokoladepudding selv, så spørs om den skal få stå i fred.

  Fant for øvrig Meller med hvit sjokolade på Narvesen i dag. Måtte nødt til å kjøpe med meg én!

 3. Denne er definitivt ny. Smakte så vidt på melkesjokoladepuddingen, og den var helt grei. Må nok prøve denne og, men jeg kjenner jeg er skeptisk.

 4. Oi, denne må testes! Høres kjempe spennende ut. Synes generelt at de ferdige sjokoladepuddingene er litt for milde på smak. Mors hjemmelagde seirer fortsatt, men sjokoladepudding med karamell må jo være bra!(?)

 5. «Det står jo nyhet på pakken, men det kan det jo gjerne gjøre i 2 år har jeg inntrykk av.»

  Jeg begynte på videregående i 2000. Da så jeg at mine klassekamerater ofte kjøpte en kjeks som het «Safari», og som var «Ny . 20% ekstra» eller noe lignende. 12 år senere var pakningen den samme – fortsatt ny, fortsatt 20% ekstra.

  I fjor fjernet de endelig alt det der, men de endret også oppskriften, og nå er den gode kjeksen ikke lenger spiselig.

  Be careful what you wish for… 🙂

 6. «Det står jo nyhet på pakken, men det kan det jo gjerne gjøre i 2 år har jeg inntrykk av.» – Bare digget den kommentaren der altså! Det er så herlig å se at andre også oppdager at detter faktisk er sant 🙂 Når det kommer til den smilpuddingen så syntes jeg den var litt grynete jeg i forhold til den med melkesjokoladesmak, men det er sikkert bare meg 🙂

 7. Du spør om den er ny, og det forstår jeg ettersom du selv sier at du ikke spiser pudding til vanlig. Men til informasjon varer merket med «NYHET» pleier i utgangspunktet å være en nyhet fra leverandør.

  1. Noen ganger har faktisk produkter trykket «Nyhet» på emballasjen i flere år etter lansering, så derfor stoler jeg ikke helt på det. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.