Rømme på flaske fra Q-meieriene

Siden dere synes det er OK med noen innlegg om litt eldre produkter også, poster jeg litt av det i ukene framover. Sånn innimellom. 😀
—————————————————————————————————————————–
Denne regner jeg med alle har fått med seg, og jeg må få betegne den som en av de mest geniale nyhetene ved vareslippet høsten 2012. Uten tvil! Refererer så klart til Q-meierienes rømme på flaske. (Samme type flaske som disse).  Kreativ og smart produktutvikling!

Det var åpenbart flere enn meg som lot seg begeistre da produktet dukket opp i diverse meieriskap i september. Første gang  jeg kom for å kjøpe den var det nemlig allerede utsolgt. I flere butikker! Fikk heldigvis tak i et eksemplar etterhvert, og må si den er helt super. Spesielt for de av oss som liker å bruke rømme som tilbehør til flere ulike retter, men ikke bruker så mye hver gang. Synes den er enkel, delikat og lager lite griseri. Uhyre praktisk. Husk bare å riste flasken godt før bruk.

Det eneste lille aberet er at jeg synes Tine sin lettrømme smaker hakket bedre enn Q-meieriene sin. Denne her er ikke riktig så frisk. Eller er det bare noe jeg inbiller meg? Flere som synes det samme? Men hvor lenge tror dere det blir til Tine kommer med et tilsvarende alternativ? Tror ikke vi ser det allerede nå i februar, det blir nok for kjapt.  Hmm, kanskje til sommer’n? Eller kommer det ikke?

Uansett, tommel opp til Q-meieriene, dette var en god nyhet!
(Synes også vaianten deres med skrulokk, som jeg skrev om her, er veldig smart.)


Et lite minus må være TV-reklamen for denne rømmen. Sett den? Maken til slitsom mann! Han som gnåler om at den er så bra å bruke til taco. Jeg mister nesten lysten på fredagstacoen når jeg hører han. Lurer på hvilket reklamebyrå Q-meieriene har brukt, og hvem i all verden som godkjente ideen? Og castet han fyren?! Puh, blir svett i ørene av mindre. Får lyst til å skru vekk hele reklamen og nesten ikke kjøpe produktet i ren protest.
En ting har han dog rett i – det er en opplagt bedre pakning.

Så hvis noen av dere enda ikke har kjøpt den, vet dere hva dere må skrive på handlelisten før neste tacorama. 😉

Gjenkjøp: Definitivt! (Har allerede blitt noen)

Consuming

10 thoughts on “Rømme på flaske fra Q-meieriene”

  1. Jeg elsker den. 😀 Det som er så dumt er at det er så lite i den. 😛 Skulle vært idun ketchup størrelse siden den holder 1 og 1/2 taco middag. må liksom kjøpe ny vær gang og da har jeg alltid litt igjen. 😛 Elsker skrulokket også. husker jeg irriterte meg vær gang det lokket poppet av i posen, på vei inn i kjøleskapet og på vei ut igjen. 😛
    Kjøper sjeldent tina produkter. Blitt ille fan av Q etter tine dyttet andre varer av hylle i butikker.

  2. Men blir den ikke veldig tynn og rennende på en sånn flaske da…? Jeg liker nemlig IKKE tynn rømme på tacoen – den skal smøres på i et TYKT lag. 😉

  3. Den er genial, men jeg lurer på om innholdet er akkurat det samme? Tror du de har tilsatt ett eller annet e-stoff for å gjøre rømmen litt mer flytende? 🙂 Jeg glemmer alltid å se på innholdsfortegnelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.