Rett i koppen med new look

Er det flere enn meg som er gamle nok til å huske da Rett i koppen ble lansert? Det må ha vært på 80-tallet en gang.
Husker det var nokså stas, og at vi pleide å kjøpe med oss noen poser når vi skulle på hytta. Gode å nyte både på skitur og hjemme i solveggen etterpå.

Etter en liten leterunde i skapene hjemme hos Mamma og Pappa, og hos Mormor, fant jeg disse eksemplarene.

Gamle rett i koppen

Og et kjapt søk på sidene til Toro viser at det fortsatt finnes mange andre varianter også.

Til tross for mange gode barndomsminner er dette et produkt jeg hadde glemt litt.
Helt til jeg plutselig så dette på Kiwi før jul:

Rett i koppen på Kiwi

Oi, oi oi! Rett i koppen har fått en make over. Her var det poser med nye smaker og nytt design. Hmm, interessant.

Kjøpte med en med tomatsupe, og lot jentene mine få smake på både gammel og ny variant til kveldsmat. De likte begge to. Den nye var litt mørkere enn den gamle, men smaken var ikke noe sterkere selv om det visuelt sett kan virke slik. Det smakte god og mild tomatsuppe. Jeg er i prinsippet ikke noe tilhenger av å ha tomatsuppe fra pose til middag. I hvertfall ikke bar eller uten noe annet etterpå. Da er det mye bedre å bruke det som et alternativ til kveldsmat. -Eller et mellommåltid. (Selvfølgelig er det noe helt annet hvis man lager en næringsrik suppe selv fra bunnen og/eller kombinerer det med noe annet med mer næring til middag.)
Men tilbake til Rett i koppen. Her hviler posene på kjøkkenbenken min før de skal blandes med kokende vann:

Rett i koppen tomatsuppe

Rett i koppen ny og gammel

Ny variant til venstre, gammel til høyre.

Ha-ha, til slutt må jeg vise dere en pose jeg fant innerst i skapet på hytta. Se her:

Solbær rett i koppen

Denne har utløpsdato januar 2000, så jeg tror ikke jeg kommer til å smake på den. Gammel, gammel prislapp. Tror den er kjøpt på Geilo.

Etter bitte litt reaserch fant jeg ut at det kommer flere oppdaterte Rett i koppen-varianter i løpet av neste halvår. Også noen uten gluten og melk. Skal bli spennende å følge med.
Utelukker ikke at jeg kommer til å kjøpe inn flere poser etter hvert. Tvert i mot. Gleder meg også til å smake på eventuelle nye og/eller oppdaterte smaker.
Bruker dere Rett i koppen, eller hadde dere også glemt produktet litt?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

6 thoughts on “Rett i koppen med new look”

  1. Jeg kjøper rett i koppen innimellom 🙂 Jeg er ikke glad i varmdrikker, så da er det godt med en rett i koppen om det er kaldt eller jeg er sår i halsen. Da jeg var liten hadde jeg de med på tur når andre hadde kakao 🙂

    Moro at det kommer nye varianter 🙂

  2. Liker godt kyllingvarianten. Liker ikke de nye pakkene.

    Jeg husker Rett i Koppen fra telttur med skolen da jeg var 10.. Det må ha vært på midten av 90-tallet. Rett i Koppen var da helt vanlig å ha med seg på tur, eller av og til på kalde kvelder hjemme. Jeg husker de kom i esker med tre eller fire poser – selv med tanke på prisstigning har prisen på dette produktet økt noe helt utrolig etter at de sluttet med flerpakninger. Men godt er det fortsatt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.