Ovnsbakt kylling & bacon i form fra Stabburet

Siden jeg tidligere har blitt positivt overrasket over produkter fra den Kokkeklare serien til Stabburet, måtte jeg selvfølgelig teste en av deres siste nyheter: Ovnsbakt kylling & bacon i form. Brand new!

Kyling i form

Kom og spis

Dette er en ferdig rett i form som inneholder, brokkoli, kylling, bacon og pasta i en lys, kremet saus. Alt er dypryst og skal stå i formen sin i ovnen i 40 minutter.

Synes det var en smule negatvt at den skulle varmes såå lenge. Ble litt lang i maska da jeg leste det. Var skrubbsulten etter en lang dag og kunne egentlig spist en hel bjørn. -Og så måtte vi vente 40 minutter! Jeg kunne laget mye godt fra bunnen helt selv på 40 minutter… OK, den skulle jo testes uansett.

Frossen form

Tja, synes retten smakte helt OK, men ble ikke så positivt overrasket her som jeg ble av kjøttkakene og suppen i samme serie. Dessverre. Synes kyllingen hadde en pussig liten bismak, litt konserveringsaktig, og brokkolien var litt dau.
Pastaen og baconbitene var ok, men helheten så ikke så innbydende ut. Ble nesten litt møljete. Dessuten var det ikke så mye i formen heller. Det står 2-3 porsjoner (800 g) på pakken, men det hadde neppe holdt til så mange voksne. Jentene mine og jeg spiste faktisk opp alt sammen. OK, vi hadde ikke så mye ved siden av. Bare litt tomater og grove baguetter (burde hatt en fullverdig salat), men allikevel. Tror ikke den hadde mettet mer enn 2 voksne. Da måtte man hatt adskillig mer tilbehør ja.

Ferdigstekt ovnsrett

Som dere ser av bildene er det overvekt av brokkoli her. De kunne godt vært rauserer med pastaen faktisk. Småforbausende at det ikke var flere pastaskruer. Det er jo billg fyllmasse. Sausen var god, men manglet særpreg. Den var mild og barnevennlig ja, men jeg klarer ikke beskrive smaken noe utover dette. Det hadde meget mulig gjort seg med et lag revet ost strødd på toppen. På tallerkenKanskje den nye Jarlsbergosten jeg skrev om i går?

Synes ideen til dette produktet er god. Emballasjen var også frisk, snill og innbydende. Men det holder ikke totalt sett, dette blir dessverre ikke noe ny familiefavoritt for oss.
Noen andre som har smakt?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

8 thoughts on “Ovnsbakt kylling & bacon i form fra Stabburet”

  1. Denne inneholder ingredienser som vi liker her i familien, og jeg har vel litt tro på kombinasjonen. Så til tross for din lunkne anmeldelse kommer jeg nok til å gi den en sjanse! 😉

  2. Vitsen blir ganske mye borte når det tar 40 minutter. Man får ferdig noenlunde det samme om man lager alt fra bunn av. Bruker ofte en rett med forvellet broccoli, tjukk ostesaus og så baconstriper på toppen. Bruker bare 15 minutter på rensing, forvelling, koking av saus – og bacon legger man bare oppå. 25 minutter på 200 grader og det er ferdig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.