Old news

Noe av det som driver meg til å holde på med denne bloggen, er higet etter å fortelle verden hva jeg har oppdaget.
Noe skal man jo engasjere seg i, sant?
Når jeg ser et nytt produkt i butikken, kjenner jeg en slags fryd og begeistring. Jeg blir umiddelbart ivrig og nesten akutt utålmodig etter å komme hjem og skrive om det. Det kan gjerne være produkter jeg ikke liker selv, eller har særlig tro på, men allikevel brenner jeg etter å kunngjøre for hele verden: Se hva som har kommet! Se hva jeg fant! Se hva jeg har smakt. (Så får det heller være at jeg noen ganger må legge begeistringen vekk, og vente både timer og dager før jeg faktisk får tid til å sette meg ned og skrive om herlighetene. Når man er småbarnsmor er det mye annet som må prioriteres før egne prosjekter. ♥♥)

Joda, jeg vet at produktutviklere, ansatte hos produsentene, ansatte hos kjedekontorer, reklamebyråer, analyseselskaper og i dagligvarebransjen generelt alle har sett og smakt produktet lenge før meg. Men det gjør ikke noe. Jeg vil dele og fortelle likevel.
Og innimellom ønsker jeg å gjøre verden oppmerksom på små perler jeg mener blir litt oversett i varemylderet. Fantastiske produkter og gode smaker alle bør få sjansen til å nyte. Eksemelvis denne. Vet ikke hvor mange ganger jeg har hatt lunsjbesøk som sier:  Åå, for en god salami» Ikke sant, Eva T.T., Guro B.N. og Gro J. B.?  Dere var de siste. 😉

Men så kommer den egentlige årsaken til dette innlegget. Selv om det ikke er mange, har jeg jo smakt en og annen nyhet, og gjort meg enkelte betraktninger i månedene bloggen har hvilt.1. februar
Er det interessant å lese om dette? Selv om det er gammelt nytt?
Trolig har de fleste av dere både sett og testet produktene selv allerede.
Skal jeg bruke tid på å poste innlegg og bilder for det? Eller skal vi være tålmodige og vente på det som snart kommer heeeelt nytt? Gi meg gjerne et hint i kommentarfeltet.
Og så regner jeg med at det er flere enn meg som gleder seg til 1. februar. Noen som har hørt om noe? Tips meg gjerne enten i kommentar eller på mail. Jeg venter enn så lenge i spenning, og satser som vanlig på at både Narvesen, Deli de Luca og Rimi lanserer litt mer nytt i forkant av den store datoen.

Consuming

Følg meg forresten veldig gjerne på Bloglovin’. 😛

bloglovin

13 thoughts on “Old news”

  1. Jaaa, skriv også om gammelt nytt!! 🙂 Gammelt nytt er helt sikkert nytt nytt (!) for mange som ikke følger så godt med (f.eks. meg…).
    Ps. Kjøpte forresten en pakke av den gode salamien, hehe 😉

  2. Ja, for det er jo ikke sikkert jeg har prøvd alle produktene og selv om jeg har så er det gøy å lese hva du skriver:)

  3. Velkommen tilbake! Du har vært savnet. Har lest de nye innleggene dine etter hvert som de har blitt lagt ut (følger deg via Bloglovin!), men ikke fått kommentert noe før nå… Forstår at du har lagt et tøft år bak deg. Nå er det det nytt år og nye muligheter. Jeg ønsker deg alt godt og masse framgang og positivitet for 2013. 🙂
    Så til dette innlegget… Jeg synes alltid deet er spennende å lese produktomtalene dine, om jeg har smakt/prøvd varen allerede, eller ei. Interessant å lese andres betraktninger og meninger. Så kjør på med det du vil dele! 😉 At det er spennende med de nye produktene som er på trappene er det ingen tvil om, og jeg ser fram til hva som kommer denne gangen, men vi trenger vel ikke vente på det før vi får kose oss med innleggene dine!? 😉

  4. Jeg vil veldig gjerne lese om produkter som er «old news». Er ganske vanedyr når det kommer til matinnkjøp, så det er mange produkter som ble lansert for lenge siden som jeg ennå ikke har prøvd. Bra blogg!

  5. Jeg er helt off på alt nytt, og 1. februar er ingen stor dato for meg 🙂 så ja, skriv gjerne om gammelt nytt, det her kanskje helt nytt for meg 🙂 Jeg følger deg nå via bloglovin 🙂

  6. Gjør ikke noe om det er gammelt nytt for det kan jo hende jeg ikke har turt å teste det eller ikke hatt penger til det å da er det sjekt å vite du har testet det. kanskje det ikke var verdt pengene. 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.