Levering fra Stabburet

Wow, dette var stas. I dag har jeg mottatt 4 poser med vareprøver fra Stabburet! Det er bare helt fantastisk. Tusen millioner takk!!  Så hvis det blir overvekt av innlegg om Stabburet-produkter framover, så vet dere hvorfor! 😉

Varer fra Stabburet

Noe av innholdet i posene hadde jeg kjøpt inn selv allerede, mens noe sto på handlelisten til i morgen ettermiddag. Det var også noen overraskelser som jeg ikke visste om skulle komme. Så stas! Hurraaaa!

Håper det er flere produsenter der ute som får med seg mitt lille hjertesukk fra nederst i Instagram-innlegget i går. 😛

Consuming

 

10 thoughts on “Levering fra Stabburet”

 1. Så bra!!:D Håper flere kommer etter!:) Så forresten nye kjeks i dag. Fra Freia igjen, men denne gangen med mørk Dronning-sjokolade i stedenfor Melkesjokolade/Firkløver/Daim. Syns ikke de andre er noe gode, så jeg kjøpte ikke disse heller…

 2. FLOTT! Send denne dama ALT av nyheter! Håper enda flere produsenter blir klar over denne siden. Sjekker her hver dag når det er produktslipp og det er stadig like spennende. Hva med noe på Facebook?

  1. 😛
   Har tenkt litt på en Facebookside, men tror ikke jeg har kapasitet til både det, instagram og bloggen. For få timer i døgnet som det er.
   Heldigvis er vennene mine flinke til å linke på FB for meg, så forhåpentligvis blir det spredt rundt innimellom i hvertfall.
   Så får vi krysse fingrene for at flere produsenter setter meg på vareprøvelistene sine snart. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.