Japp Star fra Freia

Hurra, har funnet årets første nyhet. Japp Star fra Freia.

Japp star

 

Jeg er ikke en person som stadig stikker innom kiosken for å kjøpe meg en sjokolade. Bare sånn i forbifarten.
Spiser ytterst sjelden sjokolade i slikt format faktisk, men gjør selvfølgelig et unntak for bloggen.
Da denne glinset mot meg på Narvesen, som eneste nyhet ved disken enn så lenge, måtte jeg gi den en sjanse.

Japp star åpnet

Japp Star er sjokolade med karamell og peanøtter, og som dere ser er den ikke så stor. Den var ganske seig å bite over, og peanøttsmaken var veldig dominerende. Ikke overraskende minnet den mye om Snickers, bare med litt mindre peanøtter. Litt ryddigere å forholde seg til på en måte. Liker du Snickers liker du garantert denne, men for meg som er under middels begeistret for peanøtter ble det ikke noe suksess. Synes nesten den vokste litt i munnen og jeg orket ikke spise opp hele.

Japp star delt i to

Emballasjen var veldig blank og shiny. Synes den var på grensen til å gi produktet en lettsindig look.
Blir spennende å se om den slår an, personlig kommer jeg aldri til å kjøpe den igjen.
Noen andre som har smakt den enda?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

25 thoughts on “Japp Star fra Freia”

 1. Flott å ha deg tilbake! 🙂 Har ikke kjøpt denne.. Som du sier, ser ikke helt forskjellen på denne og Snickers.. Og er ikke noe stort Snickers fan så styrer heller unna! Gleder meg til å lese flere blogger fremover. Greit å ha en som tester ting så man vet hva man bør unngå! 😉

 2. Jeg likte den heller ikke, selv om jeg liker Snickers. Synes sjokoladen var for søt, og med alt for mye peanøttsmak. Enten spiser jeg en vanlig Japp, eller så spiser jeg en Snickers!

 3. Endelig er du tilbake. Jeg har savnet deg! Tror nok ikke jeg kommer til å kjøpe denne. Men du påvirker meg stadig, så det dukker vel snart opp noe som frister vil jeg tro..

 4. Hei, fint å se bloggen tilbake igjen! Det må være den beste siden på nettet for å holde seg oppdatert på nyheter om matvarer.

  Tenkte meg at dette var nok en import med Freia-navnet på, ja. Synes det begynner å bli vel mye av det fra Freia-hold. Men de har vel funnet ut at det er mer penger å hente på å bare lage klassikerne, og så importere «nyheter» på denne måten.

  For min del undergraver det litt av Freia-navnet. Synes Nidar har mer spennende nyheter og framstår som mer oppfinnsomme, og også norske, selv om jeg vanligvis legger liten vekt på det når jeg velger andre matvarer.

  1. Heisann, der var du også innom igjen – artig og takk. 🙂
   Delvis enig, blir stadig større fan av Nidar. Legger ut post om en ny Freia-kjeks i morgen, og jeg mistenker at det også er en eller annen importert nyhet.

 5. «Liker du snickers liker du garantert denne»

  Eh… overhodet ikke. Denne smaker billig peanøttsmør, faktisk en av de verste sjokoladene jeg noen sinne har spist. Snickers syns jeg imidlertid er helt ok.

 6. Jeg rett og slett elsker japp star. Synes karamellen er mye bedre enn i snickers.. Og peanutcrispen er sprø og god. I snikcers kan den bli hard og seig.

  Grunnen til at jeg fant bloggen din var faktisk fordi jeg googlet jappen fordi jeg er helt hekta.

  Mvh

  Ihuga sjokolade fan 🙂 (som riktignok er gravid.. Så det kan spille inn på smaksløkene 😉

  1. Oi, så moro da. Ja, når man er gravid blir jo fort smaken litt anderledes, det vet jeg alt om. Lykke til i ukene som kommer!

  2. Jeg digger denne om dagen jeg også! Men er gravid som deg, kan ha en sammenheng for jeg liker hverken Japp eller peanøttsmør ellers.

 7. Dette må være en av de beste sjokoladene jeg har smakt. Nå har japp alltid vært favoritten og peanøttsmak er jo såå godt, så kombinert må jo dette bare være godt. Ny favoritt her!

 8. Måtte jo seff kjøpe denne siden jeg liker snickers, Men jeg kan ikke si jeg var så veldig begeistret over denne.
  Jeg og mannen blir det ingen gjennkjøp på, Men muttern som fikk smake på den mente den var veldig god og ho kunne nok tenkt seg å kjøpe flere.
  Det ble liksom bare piantøttsmørr for meg. smakte ikke sjokoladen eller kramellen.

 9. God på smak, men kjip konsistens. Den var veeeeldig seig i karamellen. Jeg vil at den skal være myyyyk som Japp og Mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.