Hilsen til Morgenklubben på Radio Norge

Må bare sende en liten hilsen og si tusen takk til de glade menneskene i Morgenklubben med Loven & Co Radio Norge. Både de man hører på radio og de som jobber i redaksjonen. Jeg er jo fast lytter, og det var kjempemoro å få snakke med dem om produktnyheter i dag tidlig! Selv om det gikk så fort at jeg ikke husker halvparten av hva jeg sa… 🙂 Uansett flott å få så mye reklame for siden min, ser allerede at statistikken for antall treff er høyere enn vanlig på disse tider. Veldig stas.

Synes alltid Morgenklubben er flinke til å ta opp temaet når det lanseres nye matvarer, -bra at flere deler mitt engasjement.

Tusen takk igjen!

Consuming

11 thoughts on “Hilsen til Morgenklubben på Radio Norge”

  1. Var så moro å høre på! Flink var du! Nå gleder jeg meg bare til flere nyheter fra fredag av.. Stratos med boblelokk?? Hva er det for noe lissom? 🙂

    1. Egentlig bare boblete overflate, ikke glatt. Akkurat som Freia Boble. Innlegg kommer en av de første dagene. 🙂

  2. Veldig gøy å høre deg på radio i dag! Du var veldig flink! Fikk du med deg diskusjonen om Sørlandschips i etterkant? 😉

    1. Så bra. 🙂 Nei fikk ikke med meg det, da holdt jeg på med stell av små og følging til barnehagen etc., men har fått det referert av flere i etterkant. Er visst utrolig mange som hører på Morgenklubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.