Dagligvarebloggen

Hilsen til Morgenklubben på Radio Norge

Må bare sende en liten hilsen og si tusen takk til de glade menneskene i Morgenklubben med Loven & Co Radio Norge. Både de man hører på radio og de som jobber i redaksjonen. Jeg er jo fast lytter, og det var kjempemoro å få snakke med dem om produktnyheter i dag tidlig! Selv om det gikk så fort at jeg ikke husker halvparten av hva jeg sa… 🙂 Uansett flott å få så mye reklame for siden min, ser allerede at statistikken for antall treff er høyere enn vanlig på disse tider. Veldig stas.

Synes alltid Morgenklubben er flinke til å ta opp temaet når det lanseres nye matvarer, -bra at flere deler mitt engasjement.

Tusen takk igjen!

Consuming

11 Responses to Hilsen til Morgenklubben på Radio Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.