Grandiosa Kebabpizza fra Stabburet

OK, det måtte bare komme før eller siden. Er ganske lenge siden jeg hørte rykter om at denne skulle dukke opp faktisk, og selv om reaksjonen min da var ganske kjølig, tenkte jeg at jeg med tiden kanskje fikk lyst til å teste allikevel. Sorry, det har ikke skjedd. Gikk rett forbi den velfylte frysedisken på Rema. (Etter snikfotografering halvveis skjult bak en søyle.)

Kebabgrandis

-Men hvis noen vil beskrive smaken, så kom igjen! Jeg kan veldig gjerne legge kommentarene deres opp i hovedinnlegget etterhvert. 😛 Noen som har smakt enda?

Jeg satser på at det blir smaksprøver på Meny eller Ultra en lørdag om ikke så lenge, så får jeg smakt uten måtte kjøpe en hel selv.
Consuming

Og her kommer det vurdering fra de som faktisk har smakt:

Nina: Denne falt i smak hos oss. Jeg liker ikke kebab og i hvertfall ikke kebabpizza men måtte prøve. Utrolig masse fyll,saftig og god smak. Bunnen var tynn og sprø.Helt klart gjenkjøp…Noe jeg aldri ville trodd.

 

7 thoughts on “Grandiosa Kebabpizza fra Stabburet”

  1. Denne kommer nok ikke på bordet under felles middag hvis jeg bestemmer. Men mannen i huset skal nok helt sikkert smake.. Skal kommentere om det skjer:)

  2. Denne falt i smak hos oss..Jeg liker ikke kebab og i hvertfall ikke kebabpizza men måtte prøve.Utrolig masse fyll,saftig og god smak.Bunnen var tynn og sprø.Helt klart gjenkjøp…Noe jeg aldri ville trodd.

  3. Uff, nei, dette var ikke noe for meg… Syns sausen var vannete, bunnen var grei nok den, men kebabkjøttet smakte mest gammel ku/sau/et-eller-annet med altfor lite krydder. Så det blir ikke gjenkjøp for å si det sånn! Fikk i meg 1/4 pizza bare for å få i meg litt varm-mat. Mamma spiste vel like mye og likte den heller ikke… Resten gikk i søpla.

  4. Verste jeg har smakt noensinne! Og aldri hatt så vondt i magen etter å ha spist ekkel pizza før:P Håper for all del den blir tatt av markedet snarest mulig! Diare eller forstoppelse, det er tilbakemeldingene jeg og andre har. Fysj!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.