Gelé med cola- og limesmak fra Freia

Det siste tilskuddet til Freias geléfamilie kommer med cola- og limesmak. Oi, oi , oi, kan det bli mer syntetisk?
Skal ikke påstå at jeg representerer kjernen i målgruppen her, bortsett fra å være den betalende arrangøren av diverse barneselskap, men har selvfølgelig smakt allikevel.

Gele med cola- og limesmak

Det luktet colaviskelær da jeg åpnet pakken. Flere som samlet på viskelær på 80-tallet? Ha-ha. Jeg fikk masse vibes og assoiasjoner til diverse fasonger med colaodør fra samlingen jeg hadde. Pulveret var ganske lyst, men fargen ble brun med en gang jeg tøme det over i det kokende vannet. Så var det bare å sette den kaldt and wait for the magic to happend…

Gelepulver med colasmak

colaflaskerDet er ingen tvil. Denne smaker definitivt cola! Vil ikke strekke det så langt som til å påstå at det smaker Coca Cola, men sånn generell colasmak var det absolutt. «Det smaker som colaflasker» sa mine søte små i begeistring. Og jeg er hjertens enig. Det lille hintet av lime er knapt merkbart som egen smak, men allikevel er det tilstede, for geleen var ikke spesielt søt.

Tror neppe dette produktet havner på listen over Consumings favoritter, men kan godt tenke meg det slår an hos barn. Og kombinasjonen cola og noe syrlig er uslåelig spør du meg. Min ultimate favorittbrus of all time var Pepsi Twist. Utrolig dumt at den ble tatt ut av produksjon.

Colagele i bolle

barnebursdagMen tilbake til geléen. Skal abslutt ikke utelukke gjenkjøp, selv om det ikke blir med det aller første. Men kanskje, når anledningen krever det?

Har dere smakt denne enda?

Gjenkjøp: Ja
Consuming

 

17 thoughts on “Gelé med cola- og limesmak fra Freia”

 1. Barnslig og colaglad som jeg er, tror jeg denne vil falle i smak hos meg. 😉 …men er i stor fare for å bli veldig usunn hvis jeg skal spise alt det fristende du anmelder om dagen! Smakte sjokoladepuddingen med Smilsmak i dag, forresten, og den var populær både hos jentene, gubben og meg. 🙂

  1. He-ha, du får velge deg ut noen få produkter. Og så bra Smilpuddingen var god. Kanskje jeg må teste selv allikevel? 🙂

 2. Ja, denne tror jeg hadde slått an i barnebursdag! 😉 Skal ikke se bort fra at mammaen også kommer til å like den! 😉 Skal jammen spørre Wilhelm om han har lyst at vi skal lage gele når han skal feire bursdagen sin i mars.

  Jeg fikk dessverre ikke hørt på Morgenklubben da du var på lufta, men så bra å høre at det var en fin opplevelse. Kjempegøy at lesertallene dine også har økt! 🙂

  God kveld til deg 🙂

  1. Ja, det var moro. Og effekten har fortsatt i dag. Ja, prøv geleen, den faller sikkert i smak.
   God kveld til deg også! 😀

 3. Colagele, endelig tilbake:)

  Jeg var så skuffet da Freia sanerte colageleen sin en gang på 90-tallet. Den gang riktignok uten lime.

 4. Denne synes jeg var VELDIG god:) Faktisk best uten vaniljesaus synes jeg for med vaniljesaus så ble smaken av cola nesten borte.
  Synd at barna ikke liker gele for det blir nok ikke så ofte at jeg lager denne kun til meg selv (og mannen er ikke noe dessertmenneske)…

  1. Ha-ha, du får lage ei pakke til deg sjøl i ny og ne da veit du. Så får du alt for deg selv. 🙂 Enig i at vaniljesausen druknet smaken litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.