Dronningkjeks fra Freia

Siden så mange tipset meg om denne, falt jeg for fristelsen og kjøpte ei pakke i forrige uke. Hadde egentlig tenkt å la være, siden jeg har skrevet om Firkløverkjeksen i samme serie tidligere (og aldri kjøpt den igjen), men siden grønnfargen på pakka var så dus og delikat bestemte jeg meg for å gi den en sjanse. (Hmm, der kan dere se hvor mye emballasjen påvirker. I hvertfall meg på en grå, disig og nitrist januardag.) Dessuten skulle Susanne komme på skravlings og kaffe, og da måtte vi jo ha noko attåt.

Dronningkjeks fra Freia

Tenkte litt tørr, lys julekake om smaken på selve kjeksen. Og til min store forbløffelse så jeg nettopp at det var slik jeg hadde beskrevet smaken under Firkløverinnlegget også. Snedig. Synes den er litt for enkel, type billig, og den mangler en smule karakter. Imidlertid passet den bedre i kombinasjon med de mørke bitene av Dronningsjokolade, enn jeg syntes med Firkløverbitene. Eller Daimbiter faktisk. Smakte så vidt den varianten under matfestivalen til Ultra i fjor vår.

Totalt sett var dette altså en bedre kjeks og smaksopplevelse enn de andre i samme serie.  Susanne mente også den var helt grei, men ikke spesiell. «Den ble bare borte i munnen», mente hun «-Og kunne godt vært mer seig». Er enig i at noe mer seighet hadde vært bra. Den er ganske så knasende.

Dronningkjeks i form

Usikker på om det blir gjenkjøp eller ikke, men heller mot ikke. Det ligger fortsatt igjen noen i pakken i skuffen på kjøkkenet, og det er nok ikke de jeg ville valgt først hvis jeg var på snokerunde etter noe søtt en kveld. Det finnes andre cookiesvarianter som er mye mer spennende. Men jeg skal aldri si aldri. Lurer forresten på om alle de andre varientene i serien består, eller om noen forsvinner nå i februar?

Kjeks i hylle

Så i hylla på Rema at de ikke lenger hadde den med Firkløver, bare Daim og Melkesjokolade. Noen som vet? Og har noen andre smakt?

Gjenkjøp: Vet faktisk ikke

Consuming

——————————
bloglovin

Og et lite PS. Tusen millioner takk til alle som nå følger meg på Bloglovin’n. Så i dag et det nå var blitt 100! Fantastisk!

 

100 Followers på Bloglovi'n

2 thoughts on “Dronningkjeks fra Freia”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.