Consuming – ny på Instagram

Tenkte jeg ville fortelle at Consuming nå er på Instagram. Ha!, det hadde jeg aldri trodd!
Dere finner meg på Consuming/consumings. Regner med at den lille handledama begynner å bli kjent?

Consuming på Instagram

Siden økonomien ble en helt annen da jeg plutselig ble alene med to små, har jeg dessverre ikke lenger mulighet til å kjøpe alle nyheter jeg ser i matbutikken. -Men jeg legger jo merke til det uansett, og vil gjerne dele noe av det jeg ser med dere. Fant ut at dette er en fin måte å gjøre det på. Kommer også til å legge ut bilder av andre småkuriositeter jeg oppdager når jeg er på handlerunde. Ting det kanskje ikke er nødvendig å lage en hel bloggpost om?
Og hvis jeg er riktig heldig vil kanskje flere produsenter begynne å sende meg litt flere vareprøver etter hvert også? Hvis noen kjenner noen som kjenner noen, er det bare å tipse i vei. Det hender en gang i blant at jeg får en pakke i posten, men hadde ikke hatt noe i mot å få det oftere 😉

Håper dere vil følge meg!

Consuming

Forhåndsskrevet innlegg, matnyhet kommer som vanlig i kveld etter sengetid for små prinsesser! 

8 thoughts on “Consuming – ny på Instagram”

  1. Så gøy, da skal jeg følge deg 🙂 Det er utrolig flott at du har begynt å skrive igjen, har savnet deg masse 🙂 Så spennende å se og lese om alle produktnyhetene du prøver 🙂 Hørte deg også på radioen, gøy at du har blitt lagt merke til, det fortjener du 🙂 Jeg er en hun som snakket til deg på teknisk museum for over ett år siden, vet ikke om du husker meg??Men masse lykke til uansett, jeg er følger deg fast 🙂

    1. Hei hei, selvfølgelig husker jeg deg! 🙂 Og takk for hyggelige ord! Flott at du fortsetter å lese bloggen, er så koselig med alle dere trofaste som er tilbake igjen!

  2. Lagt til på instagram!
    Anbefaler deg å # mange flere ord når du legger ut bildene. Bare fyll på, så du kommer opp i flere søk 🙂

    1. Yes, jeg vet, huff er litt ny og klønete der enda. Skal prøve å huske på det! Takk for at du sa i fra – og moro å høre fra deg igjen! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.