Buffalo Wings Soltørket Tomat fra Den Stolte Hane

Prøvde disse grillede Buffalo Wingsene med soltørket tomat fra Den Stolte Hane for en stund siden. Egentlig litt tilfeldig siden jeg handlet på Ica, og der har de som dere vet ikke Priorproduktene jeg foretrekker.
Uansett er det alltid stas å smake noe nytt, så hvorfor ikke. Prøver å ikke være låst til mine yndlingsprodusenter.

Buffalo Wings fra Den Stolte Hane

 

Buffalo Wings med soltørket tomat

Her hadde jeg forventet litt mer smak. Kjente ikke innslaget av de soltørkede tomatene nevneverdig. Ok, bitte litt da, men tror det var mest fordi jeg visste at jeg skulle kjenne etter akkurat den smaken. Egentlig kunne jeg like gjerne spist en ordinær kyllingvinge. Og da mener jeg kyllingvinge, synes nemlig ikke disse var kjøttfulle nok til å kalles buffalo wings heller.

MIddag

Ikke mye mer å si om disse, vi ble passe mette, men det blir ikke gjenkjøp. Jeg holder meg til favoritten Litt av en Kylling fra Prior. Selv om det nå er uforskammet lenge siden jeg har spist akkurat det. Til helga kanskje? 😉

Har dere smakt?

Consuming

6 thoughts on “Buffalo Wings Soltørket Tomat fra Den Stolte Hane”

  1. Så mange nye produkter du finner da! Hvor handler du oftest? Jeg bor i Nydalen, og jeg er stadig innom de fleste butikkene her, men synes aldri det er noe nytt 😛 Veldig veldig glad i bloggen din! 🙂

  2. Hei. Topp at du er tilbake med bloggingen. Har sjekket innom jevnlig og savnet dine omtaler om nyheter og spennende produkter. Jeg deler din gledesfryd når jeg finner produktnyheter i butikken 🙂 Nå gleder jeg som en unge til produktslippet 1. februar!

    1. Så flott – bra det er flere av oss! 🙂
      Og ser du noe jeg burde prøve så tips meg gjerne på kommentar eller mail.

  3. Jo, når du nevner det. I fjor kom Toro ut med noen nye rømmesauser. Hvitløk & Persille, Pepper & Lime, Mango & Chili. Husker ikke helt når de dukket opp, men tror det må ha vært i sommer. Disse fortjener litt oppmerksomhet! Jeg har forsåvidt bare smakt Mango & Chili versjonen så langt. Jeg hamstret litt når de var på salg ikke lenge etter lansering, og siden har jeg ikke sett dem i min vanlige butikk. Kom på å sjekke Toro sin nettside nylig, og da viste de seg at de fortsatt er i sortimentet, så jeg har kikket i et par andre butikker (Spar og Ica), og der fant jeg dem jammen. Heldigvis, har akkurat brukt siste mixen fra hamstringen min i sommer! Hvis ikke du har smakt disse, anbefaler jeg å prøve. Mango & Chili er kanon til kylling, dressing på pizza, og faktisk som dip til chips og grønnsaker. Hjelp meg å spre ordet, så de ikke forsvinner på ordentlig!

    http://toro.no/index.php?mapping=300&id=13208&produkt=R%C3%B8mmesaus%20med%20Mango%20&%20Chili

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.