Stratosboller fra Esso

Jeg kunne jo ikke unngå å bli fristet sv disse da, jeg som er så glad i boller. Mmmmm, Stratosboller fra Esso. Har både fått tips fra dere og hørt og sett reklame. Friste friste 😛

Prøvde dem en gråværsdag i påsken og de falt definitivt i smak. Det er ytterst sjelden jeg kjøper boller på bensinstasjoner, men de gangene jeg har kjøp på Esso on the run på Haslum har jeg alltid hatt flaks og fått varme, mjuke, ferske boller. Disse var intet unntak, og både mann og barn likte dem godt. Alle bollene forsvant in no time. Statos-smaken var ikke så veldig fremtredende, ei heller den karakteristiske, boblete konsistensen, så strengt tatt kunne man spist hvilken som helst annen fersk bolle med lys sjokolade. Men det var jo moro at det var Statos, jeg lar meg lett begeistre over sånne små kuriositeter.

Hvis jeg skal trekke fram et forbedringspotensiale her, så må det være mengden sjokoladebiter og fordelingen inne i bollen. Det var mye færre sjokoladebiter her enn f.eks i bollene til Narvesen og de de var ganske konsentrert på den ene siden på noen av bollene. Men det kan jo bare være tilfeldig.

Hvis vi skal ut på tur og stopper på en Essostasjon som har disse bollene, kan det meget godt hende vi kjøper med en pose eller to igjen. Har dere smakt dem?
(Har forresten hørt fra flere at de gule Solobollene til Statoil ikke er noe gode, og har derfor ikke kjøpt og testet dem. Flere som er enige i dette?)

Gjenkjøp av Stratosboller: Ja

12 thoughts on “Stratosboller fra Esso”

  1. Mmm, stratosboller a’ gitt!! Det høres jo helt himmelsk ut. Dessverre har vi ikke Esso-stasjon her hos oss – eller kanskje er det bare bra at vi ikke har det!? 😉 Klem fra Anette 🙂

  2. Høres gode ut! Min definitive favoritt er imidlertid fra ICA Maxi på Moholt her i Trondheim, de er spekket med sjokolade og akkurat passe «tunge»! Mmmm!

  3. Jeg må si at jeg er skuffet over Ica bollene, de «detter» sammen bare man ser på dem, ikke noe luft eller noe. Men jeg er blitt veldig hektet på ferske boller fra Meny. Begge meny butikkene jeg har i nærheten får dem akkurat perfekt. Ikke for mye stekt, ikke for lite, og med fin størrelse. 19.90 for 5 stk på totalt ca 500g er ikke dårlig! Det hendte ofte at det gikk med to bolleposer hver helg her, og da ble det en fra Coop (Goman) og den andre fra Rema (mesterbakeren).

    Men, ferskt er best, når det er omtrent like mye i en sjokoladebollepose fra Mesterbakeren (520g, mangler altså 20 g på meny sine :P), men med tanke på at de fra meny er 3.50 billigere så lønner det seg, og de fra meny er FERSKE, ikke «bollepose ferske», hvis du skjønner hva jeg mener 😛

    Stratosbollene er gode, men som du sier , det er ikke ekstremt mye sjokolade, og narvesen er mer rause med sjokoladebitene. Hva er egentlig poenget med å kjøpe stratosbollene igjen? Det er jo enda bedre å kjøpe de man får på Meny, de ferske fra joker og spar har jeg ikke smakt, så de skal jeg ikke uttale meg om. Men her i huset er det kun Meny boller som fortæres. 🙂

  4. Du får forsøke deg på Solo boller fra Statoil også.. Smaker ikke Solo, men er gule med karamell. Jeg måtte jo kjøpe for å se hvordan de var – jeg likte dem ikke.. Altfor søte! Men nå liker ikke jeg boller med sjokolade heller da.. Det er også for søtt..

  5. Soloboller var utrolig morsomme, kanskje ikke de aller beste, mest av alt fordi de var annerledes enn vanlige boller, men de var absolutt spiselige 🙂 Du burde ha prøvd dem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.