På flyttefot

Det går litt i rykk og napp med innleggene mine om dagen, og grunnen til det er at vi er midt i flytting og oppussing. Slitsomt, men veldig moro! Det sier seg vel selv at bloggen blir nedprioritert en periode, -selv om det nå kommer mye nytt og spennende i butikkene de nærmeste ukene. Mmm, vet om mange snacksnyheter!  Uansett moro å se på statistikken min at dere titter innom jevnlig, takker for det, og så skal jeg forsøke å poste innlegg innimellom maskering, maling og pakking. Blir ikke så mye tid til å snuse rundt i butikker som jeg pleier heller, så send meg gjerne tips hvis dere oppdager nyheter jeg bør skrive om. 🙂

89 thoughts on “På flyttefot”

 1. Så til min store forskrekkelse Philadelphia-ost med melkesjokoladesmak i hyllene på Mega i dag! Kan ikke se for meg at den kombinasjonen kan være noe god, spesielt ikke om den er tiltenkt brødskiven.. Er nok ikke noe for min gane, men nysgjerrig det ble jeg!

 2. Så spennende da! Masse LYKKE TIL med både flytting og oppussing! 🙂

  Sommerfuglpynten var veldig søt, kanskje en idè å bruke det som pynt på muffinsene jeg skal bake til Kaisas dåp!? 🙂

  Aia

 3. Hei, morsom side 🙂 Du burde virkelig fikse knapper for å kunne lese tidligere innlegg… Nå måtte jeg trykke meg via arkivet, slitsomt

 4. Lykke til 🙂 Gleder meg til nye innlegg. I dag ble det lansert endel nye produkter i butikkene, jeg ble også litt forskrekket da jeg så philadelphia med melkesjokolade.

 5. Nå savner jeg innlegg! 🙂 leser bloggen fast og syns det er veldig gøy. skal bli flinkere til å kommentere også!!

 6. Savner innleggene dine! Har «på egen hånd» testet nye Dream-isen og Philadelphia-osten. Ingen av de slo an helt. Men nye IFA-pastillene var helt ok.:) Ellers så ser jeg Laban grill-kokker i butikken, men de har jeg ikke rukket å teste. Pluss at det skal ha kommet flere nyheter visstnok.:) Håper det går bra med flyttinga!:)

  1. De yoghurtene var vel ute i fjor også?

   Jeg vil ha nye innlegg! Jeg vil, for eksemoel, slippe å smake på de nye popcornsjokoladene, men jeg vil høre hva de smaker!

 7. Jeg savner innlegg nå altså! Og de popcornsjokoladene (Freia sin, og Minde sin bare at der er ikke mais’en ordentlig poppet) har jeg prøvd. Det var ingen suksess for min del. Blir ikke gjenkjøp av noen av dem…:P

  1. Hei. Skulle veldig gjerne skrevet litt, men akkurat nå er jeg dessverre usikker på muligheten til å fortsette. Livet mitt har plutselig tatt en meget uventet vending, men håper virkelig jeg kan dra i gang igjen en dag. Hilsen Ingvild

   1. Åh nei 🙁 Dette var ikke hyggelig å høre Ingvild! God tanker til deg <3 Ta den tiden du trenger. Vit at du er savnet 🙂

    1. Takk for det og gode tanker. 🙂 Hyggelig å høre. Synes jo det er supergøy å holde på med dette, men nå må jeg bare ta en dag av gangen og komme meg ovenpå igjen.

 8. Gode tanker fra meg på Gjøvik. Håper sommeren gjør at ting blir bedre.

  Savner innleggene dine jeg også, har tittet innom deg rett som det er!

  God klem, Aia

 9. Håper du fortsetter, savner å gå inn her og få noen gode tips 🙂
  Tenker masse på deg!

  1. Hei du

   Hyggelig å høre fra deg! Regner med at du har fått med deg hva jeg har blitt utsatt for? 🙁
   Håper virkelig å komme i gang igjen en gang altså. Håper alt står bra til med deg om dagen, og god ferie når den tid kommer!

 10. Savner innleggene dine! Håper det går bra med deg og at det går bedre, hva enn det måtte være som har skjedd. :styrkeklem:

  1. Nei, hadde det enda vært så enkelt. 🙁 Men jeg satser på å komme tilbake i løpet av august, så må jeg bare se an hyppigheten på innleggene etter hvert.

  1. Takk, takk. 🙂 Så koselig å høre da.
   Håper å kunne dra i gang igjen mot slutten av august, men det kommer an på en del ting. Har veldig lyst, savner bloggen min masse selv.

 11. Hei igjen Ingvild! Selv om det ikke kommer noen innlegg så hindrer det meg ikke i å legge igjen nok en kommentar 🙂 Igår så jeg retro potetgullposen fra Maarud med PARIKASMAK! Hurra! Da sa det «svong» i hodet mitt, og tankene mine gikk til deg, siden du elsker paprika 🙂 Håper forresten ikke at det er noe alvorlig som har skjedd med deg, og at du kommer sakte men sikkert tilbake 🙂 Du er jo smakehelten til mange her ute 😉 Rene matproduktenes masterchef-highclass 😉

  Ha en super uke da, så snakkes vi nok igjen når jeg ser noe som roper «INGVILD!» i butikken. Det er egentlig bare hyggelig å fortelle deg om det, selv om du helt sikkert har fått de nye produktene med deg 🙂

  Klem fra Sandra 🙂

  1. Hei du, har sett den, og ja – den ropte veldig på meg også, men jeg kjøpte den ikke. Men for et positivt innslag i snackshylla, og som en ekstra bonus var den rifla!! Takk for veldig hyggelig hilsen forresten. Er på en liten ferie nå, men kan gjerne sende deg en mail når jeg er tilbake hvis du vil. Noen ganger her i livet må man dessverre gå på veier man ikke velger selv.
   Men som jeg har skrevet til de andre her så håper jeg å komme tilbake snart hvis det er mulig.
   Hilsen Ingvild

   1. Send gjerne en mail Ingvild, men ikke føl noe press. Nå skal du kose deg på ferie og samle krefter <3 Stor klem 🙂 Vi snakkes 🙂

    1. Så artig! Har vært og tittet, men fikk ikke til å legge igjen kommentar med iPhonen på ferie. Prøver på nytt når jeg kommer til en pc. Lykke til! 🙂

 12. Håper du kommer snart tilbake, savner bloggen din 😀 Var så kjekt å lese om nyheter og slikt 😀

 13. Savner også innleggene dine, men har full forståelse for att man av og til må ta hensyn til seg selv.
  Gjør det lenge nok, og kom tilbake til bloggen om du virkelig orker det.
  Også blitt så «kjent med deg» at jeg sender noen tanker når jeg ser nyheter og lurer på hva du synes om dem. 🙂

  Stå på og velkommen tilbake når du føler deg klar!
  Hilsen Mona

  1. Så fantastisk hyggelig kommentar, tusen takk! 🙂 Ser at mange av dere trofaste fortsatt titter innom regelmessig. Jeg gleder meg til å skrive igjen, og nå er jo nytt vareslipp bare noen dager unna. Håper jeg får til en post eller to snart 🙂

 14. Hallo igjen Ingvild. Nå har jeg smakt meg igjennom de tre konkurrentsmakene til Kims, og jeg må si at «Little Italy-potetgullet» er en vinner i mine øyner. Har til og med vært inne på nettsiden å stemt! Håper alt er vel og at du hadde en fin ferie 🙂 Klem 🙂

  1. Hei igjen. Jeg har alle posene i skaper, men har ikke orket å smake noen av dem enda. Til helga kanskje? 🙂
   Hilsen Ingvild

 15. Hei
  Fast, dog anonym leser her.
  Hvordan går det med deg? Ser at det har skjedd ett eller annet. 🙁
  Gode ønsker fra ivrig consuming.co -leser.

  1. Hei du. Så hyggelig å høre. Jeg kommer tilbake, gi meg en 8-10 dager, kanskje før. Skal i hvertfall prøve. Har bare ikke spist så mye de siste 4 mnd, og da blir det lite å skrive om…
   Hilsen Ingvild

 16. Hei hei

  Inne og titter! Venter på nye morsomme spennende innlegg om mat og godteri og dopapir. Mest for at da vet vi at ting går litt lettere.

  Klem:)

  1. Hei du

   Var innom i 3. etg og tittet etter deg forrige fredag, hadde du fri kanskje? Var helt tomt inne hos dere.
   Og takk for den fantastiske mailen jeg fikk fra deg! 🙂

  1. Ja, prøver å finne energi, motivasjon og driv til å skrive litt. Og jepp, jobber litt med designet som du ser, neste steg blir forhåpentligvis en ny post. 🙂

 17. Hei! 🙂 Håper det går bedre med deg! Har ikke skjønt helt hva det er, men håper du er på bedringense vei 🙂

 18. Ja, nå håper jeg det kommer noen innlegg snart, savner virkelig litt oppdateringer på nye produkter.
  Håper du er klar til å skrive litt snart Ingvild, det er det mange som ser frem til 🙂

 19. Hei 🙂
  Savner innlegene dine.
  Skal du begynne å skrive igjen? Hvorfor skriver du ikke lenger?
  God bedring!!!

  1. Hei og takk for hyggelig kommentar.
   Jada skal begynne å skrive igjen, det tar visst bare litt lengre tid enn først antatt. (Send meg evt. en mail du.)

 20. Det er jo helt klart at hun ikke har vært helt frisk, eller hvordan jeg skal formulere det, men det er personlig, så jeg mener at folk bør slutte å grave etter svar. Hun kommer tilbake når hun er klar for det. 🙂

  1. Takk for det. Gleder meg veldig til å skrive, nå er det jo så mange julevarer i butikkene allerede også. Irriterende at jeg ikke snart får kommet i gang. 🙁

 21. Jeg observerte nylig Pepper*Kake*Is, altså vaniljeis med pepperkakebiter fra Hennig Olsen på en Bunnpris nær meg, og tenkte på deg med en gang! Hihi.
  Ønsker deg en god uke og fremdeles god bedring! 🙂

  1. Hei
   Så hyggelig da! 🙂
   Har sett den og vært på nippen til å kjøpe den flere ganger faktisk. Lurer på om den er god… Får se nærmere jul om det blir en liten testing.
   Hilsen Ingvild

 22. Hei! Så hyggelig at du vil være med på give awayen min! 🙂

  En liten tur innom for å ønske deg en fin helg! 🙂 Her pakkes det til alle fire barna, de skal ha besteforeldrehelg, mens vi voksne skal kose oss sammen + med venner! 🙂

Comments are closed.