Noisy fra Tine

Da var jeg i gang igjen etter påskeferien, og i går smakte jeg på denne nye leskedrikken fra Tine: Noisy orange.

Dette er en blanding av fruktjuice og kullsyrevann, og den finnes i 3 ulike smaksvarianter. Denne som heter Orange er en sammensetning av grapefrukt, appelsin og mango.

Jeg merket et lite trykk, og det bruste litt i det jeg åpnet korken på flasken, men ikke så mye som når man åpner en flaske ordentlig brus. Det luktet friskt, litt grapefruktaktig. Fargen var litt blass synes jeg, ikke så sterk og knall som på vanlig brus eller juice. Ikke rart egentlig, det er jo et blandingsprodukt.

Måtte lete litt etter smaken etter første slurk. Det som slo meg først var «tam». Dette er verken fugl eller fisk. Kjente noe tropisk, men samtidig var det noe som manglet. Smaken er rundt, men ikke pikant. Den smaken som var, er forsåvidt grei den altså, men det var alt for lite av den. For kjedelig og det var for lite piff. Smaken svinner litt hen i kullsyren. Tonje og Gro på jobben var enige med meg. Her burde det enten vært mer kullsyre, eller mer smak.

Kan for ordens skyld informere om at Tore på jobben likte den. Han kunne kjøpt den igjen, og er tilbøyelig til å gå på en «Noisy-smell». Kjetil likte den også, og mente den passet som en aperitif. Det kan jeg faktisk si meg enig i.

Etter smake-sessionen lot jeg flaksen bli stående på pulten en stund, og på slutten av dagen delte Tore og Kjetil resten. De konkluderte da med at «Appelsinens distinkte karakter ble vesentlig mer fremtredende ved oppbevaring i romtemperatur» He-he, så da vet vi det. 😛

For dere som vil smake, kan jeg jo informere om at den nå er på app-tilbud hos Narvesen (og 7 Eleven), og at hvis man kjøper ei flaske på Narvesen får man den neste gratis. Kan jo hende det frister noen av dere, jeg kommer også ganske sikkert til å benytte meg av tilbudet og teste en av de andre to smakene om ikke så lenge. Men sånn elles må jeg si: Nei til gjenkjøp.
Sorry, har ingen tro på dette produktet at all, Tine bør nok holde seg til meieriprodukter som de kan.

Har noen av dere smakt da?

20 thoughts on “Noisy fra Tine”

 1. Du er tilbake! Hurra 🙂

  Vi pleide å lage sånn der selv når vi var små. Vi tok farris og appelsinjuice å blandet sammen. Vi elsket det 😉 Så jeg burde kanskje prøve denne 🙂

 2. Synes aldri appelsinjuice blandet med vann er godt – eplejuice derimot, passer utmerket. I Tyskland er Apfelschorle en mye brukt drikk, og jeg har bare ventet på at det skulle komme en variant i Norge også.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Apfelschorle

  Litt dumt at de ikke lanserer en skikkelig epledrik – en utfordring til Ringnes og de andre store !

 3. Ehh.. Et norskt (?) produkt åpenbart kun produsert for norske forbrukere brandet med et av de mest norske merkevarene som finnes – Tine – og så er ALT på flaska skrevet på engelsk?

  Her har noen hatt våte drømmer om god hylleplassering på Deli De Luca. Lurer på om det vil se like «trendy» ut blant prim og seterrømme i kjøleskapet i Coop filialen på Tynset.

  Venter i spenning på fortsettelsen…. Hva med om Tine/Norske Meierier like godt tar tilbake slagordet fra 1986 – «MILK is a better drink»

  Muligens smaker dette godt, men som protest for tåpelig markedsføringspåfunn kommer jeg aldri til å kjøpe disse…

 4. Eple smaker fantastisk og det samme med sitron. Det er produkter som på det sterkaste kan anbefalast. Rett og slett nytelsesprodukt på varme dager. Flasken er for det meste merka på Norsk, men kult med eneglsk på smak osv. Det gjer at også turistar fortsår hva de drikker og produktet kan lanserast i utlandet:-)

 5. Tror du har misforstått hva Noisy er, min gode dame! Endelig, sier jeg, en «brus» som ikke er full av sukker, sukralose, isomalt, aspartam og andre ting som gjør brusen unaturlig søt. Selvsagt smaker den ikke like mye som de kunstig søtede andre brusene. Selvsagt har den ikke like mye farge som en med diverse fargestoffer. Dette er en naturlig brus. Med en lett og frisk fruktsmak. Jeg elsker den. Og det tror jeg alle vil gjøre som liker det naturlige uten sukker. Så, TINE, gratulerer med et knall konsept!!!

 6. Forøvrig, frk Consuming, bra blogg!
  Nevner i forbifarten også at Tou bryggeri i Stavanger, er så vidt jeg vet, den eneste i landet som lager ren eple juice med kullsyre. Det vil si etter at Ringnes kjøpte dem opp, overtok vel det lille bryggeriet Berentsen i Egersund. Altså ikke noe vann. Smaker masse. Anbefales hvis du er på de kanter.

 7. Det er ikke grapefrukt, det er druer… Det er mye smak! Men du lette etter en grapefruktsmak. Smak igjen!

 8. Så gøy med ulike meninger:) Men jeg må si at jeg elsker den, og er fornøyd med meg selv når jeg sier at den bytter ut brusen jeg vanligvis drikker i helgene!!:)

 9. Smakte eple-varianten for ikke så lenge siden. Den var god, men for et billigere alternativ kan man like godt blande eplejus og farris.

 10. jeg syntes nå noisy er kjempe god, appelsin vell å merke. akkurat passe kuldsyre, så man kan helle nedpå uten å få vondt, som jeg får av vanlig brus. liker godt den friske smaken. men eple noisyen ble for sær for min del. skikkelig positivt med ny god frisk ok pris brus jus på markede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.