Gourmet Jelly Beans i eske

Dette er absolutt ingen nyhet, men da jeg kom over en voldsom sjokkselger med jelly bean-esker på Kiwi her om dagen lot jeg meg friste. -Og må skrive et lite innlegg om dem.

Disse spenstige bønnene har jo vært i salg i ulike former lenge, både som selvplukk og i poser. Men akkurat denne utformingen på en eske hadde jeg ikke sett før. Er den ny eller er det bare jeg som har vært uoppmerksom?
Spiller egentlig ingen rolle, jeg kjøpte uansett med meg et eksemplar siden jeg er glad i jellybeans i utgangspunktet.
For dere som ikke kjenner til disse litt snodige gele-bønnene, kan jeg kjapt fortelle at de kommer i utrolig mange smaksvarianter. Ikke bare ulike, tradisjonelle fruktsmaker, som er det vanligste for godteri, men i de mest kreative og merkelige kombinasjoner man kan tenke seg.
Riktignok med varierende resultat vil jeg driste meg til å påstå, noe av det blir alt for kunstig og komisk for meg. Og jeg vil vel ikke akkurat kalle det en Gourmet-opplevelse heller, men et kreativt konsept om ikke annet.

Ta f.eks den som smaker Caramel Popcorn. Merkelig opplevelse for ganen altså. Den smaker jo popcorn – uten tvil! Det samme gjelder den med Cinnamon/kanel (alt, alt for sterk! uæææh) og den med Cafe latte-smak. De er jo veldig tro mot navnene de har fått og smaker akkurat som beskrevet.


Det jeg nå lurer på her er hvordan de får det til?? Det står jo på forsiden at det er «No artificial colours» og «No artificial flavours». Er ikke det ganske pussig da? Eller er det løgn og bedrag?

For meg er det for mange smaker i blandingen jeg ikke liker. De er for rare. Jeg er mer for selvplukkvarianten der jeg kan ta massevis av mine favoritter og la de sære snåle variantene ligge igjen. Og siden mixen i disse eskene er helt tilfeldig kan jeg jo risikere å bli sittende igjen med bare ræl, og den sjansen gidder jeg ikke betale for igjen.

Gjenkjøp: Nei

5 thoughts on “Gourmet Jelly Beans i eske”

 1. Åh. Dette er jo favoritten min. Jeg elsker de, og har alltid en pakke i kjeledressen på jobb. Så spiser jeg en og en og fryder meg over smakene. Barnslig? Ja, men jeg jobber jo i barnehage;)

 2. Jeg har også kjøpt denne esken og er enig med deg, for meg er det også MANGE av jelly beansene jeg syns smaker rart og ikke så godt… Ikke gjenkjøp her heller!

  Ha en god helg videre! 🙂

  Aia

 3. Huff. Jeg har den popcorn-bønna friskt i minne. Den liker jeg ikke så godt!

  Disse søte bønnene minner meg veldig om skittles. Har du prøvd dem? De liker jeg 🙂 Må bestandig benytte meg av tilbudet «2 for 1» hvis de har det på kinoen. Namnam 🙂

  Så må jeg bare si at det er veldig hyggelig med innleggene dine 😉 Har ikke kommentert her siden «rømme med skrulokk» (jeg tipset om det). Men nå skal jeg bli mye flinkere til å kommentere!

  1. 🙂 Så hyggelig. Ja Skittles er faktisk en av mine favoritter, særlig den røde, originale varianten. Blir alltid glad for flere tips og kommentarer.
   Hilsen Ingvild 🙂

Comments are closed.