Folkets sommerfavoritter

I år som i fjor ser jeg at Norgesgruppen har fått med seg massevis av produsenter på laget, og lanserer en rekke produktvarianter merket med «Folkets sommerfavoritter». Så artig. 😛 Kjente jeg ble ganske begeistret da jeg tilfeldigvis så bilde av et slik produkt forrige uke, hadde liksom glemt det litt siden i fjor sommer.

Skrev noen innlegg om disse favorittene i fjor (her, her og her), og ser aboslutt for meg å følge opp med noen poster i år også. Har google litt etter ei liste over årets produkter, men ser nettsiden de hadde i fjor ikke er oppe lengre. Kanskje den kommer opp igjen etter hvert? Er jo ikke sommer enda, det kjennes langt fra sånn ut her utenfor Oslo i hvertfall. Grått og stusselig vær med nitriste temperaturer. Jaja, satser på at det snur snart!
Se her knipset jeg kjapt noen bilder på Meny i går, 3 snacksvarianter fra Maarud, og 4-pack kullsyrevann (original og med sitron):

Flere som lar seg begeistre over at disse spesialproduktene er tilbake?
Jeg er spent på hva mer som dukker opp! -Tips meg gjerne! 😛

4 thoughts on “Folkets sommerfavoritter”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.