Focaccia fra Boboli

I helgen smakte jeg (igjen) disse deilige Focacciaene med Hvitløkssmør og Mozzarella fra Boboli. Fikk smaksprøve på dem for ganske lenge siden, og kjøpte gledelig med meg ei pakke, men har glemt litt å bruke dem. Så da har den blitt liggende i fryser’n. Men håper det ikke blir like lenge til neste gang.

Det hender rett som det er vi kjøper disse hvitløksbaguettene til Hatting, og de synes jeg er veldig gode, men det er fint med et alternativ. (Når jeg ikke har tid til å bake sjøl.) Disse er ikke så smørfylte som Hatting sine heller, for jeg ble ikke halvparten så glinsende og klissete på fingertuppene, og det er bra. Noe som var litt ergerlig, var at de var fryst sammen i pakka i frysern. Søørn. Jeg klarte ikke bryte dem fra hverandre selv om jeg prøvde både saks, kniv og steikespade, så da måtte jeg slenge hele klumpen inn i ovnen.

Som en konsekvens ble ikke stekeresultatet ble helt optimalt, men allikevel absolutt godkjent.

Den smaker ferskt, luftig og mjukt, og det er akkurat passe mengder hvitløk. Mannen min likte den også godt. Jeg kjente ikke mozzarellaen noe særlig, bare registrerte at den var strødd på toppen, men det gjorde ikke så mye. Smaken er rund og fin og mild. Så med mindre de forsvinner fra frysediskene i landets butikker, ser jeg for meg flere gjenkjøp av disse. Spesielt nå som vi næmer oss Focacciahøysesong. Mmm, gleder meg til salater og grillmat. 😛

Gjenkjøp: Ja

8 thoughts on “Focaccia fra Boboli”

  1. Har smakt de på MENY, og kjøpte med meg hjem for de var virkelig gode…
    Men jeg jeg har ikke laget hjemme enda, for jeg luktet så veeeldig hvitløk bare av smaksprøver i butikken (smakte på begge variantene), så jeg får ta det til sommern når jeg kan være ute, så jeg ikke lukter det selv iallefall 🙂

    1. Går greit så lenge alle i huset spiser dem, og mm ikke skal ut på noe mer den kvelden. Jeg tenkte faktisk ikke no særlig over at det luktet hvitløk av akkurat denne. Kanskje det var lite i akkurat den jeg kjøpte 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.