Citrus sinensis fra Bama

Kom på at jeg helt har glemt å skrive om denne leskende nyheten. Etter at jeg skrev innlegget om den nye Flyt-juicen fra Tine, fikk jeg tips (takk!) om at det var en ny serie Juice fra Bama på Rema også. Måtte selvfølgelig prøve en variant derfra.
Se, her snek jeg meg til et bilde fra kjøleskapet påRema 1000.

Det finnes flere spennende smaker, men jeg var ikke i veldig vågalt humør akkurat på den handleturen, og kjpte den safe med appelsinsmak: Citrus sinensis. Staselig navn!

Akkurat som med Flyt-juicen, likte jeg også denne godt.
Frisk, fersk og fin smak og akkurat passe mengde med fruktkjøtt. Er noe helt annet enn disse blandingene fra konsentrat. Synes det er viktig at juicer med fruktkjøtt ikke blir for grumsete og kornete. De små her i huset likte den også, så flasken varte ikke så lenge.
Har egentlig lyst til å prøve noen av de andre smakene også før de forsvinner, alle kan jo umulig overleve så veldig lenge. Det må da være en kalkulert risk å lansere såå mange smaker? Nå finnes det jo så mange juicavarianter at det er umulig å ha oversikt.  Eller hva mener dere? Smakt noen andre verianter av disse enn meg?

Gjenkjøp: Ja

8 thoughts on “Citrus sinensis fra Bama”

  1. Det var beskjedent å kjøpe bare en variant når de har tilbud og man får 3 for 2! 😀 Har benyttet meg at tilbudet og smakt allle, bortsett fra ananasen. Alle er meget gode. Tropisk var overraskende bra, for jeg er ikke så glad i slike blandinger, men den var tydelig frisk og hadde pasjonsfruktpreg. Ser at flere Rema-butikker har skikkelig varetrykk på disse, så håper at det er noe folk kjøper. Prisen er heller ikke avskrekkende. Innpakningen er veldig lekker !

    1. Kjøpte den før de kom på tilbud 🙂 Bildet nederst er tatt i ettertid. Men kan godt hende jeg kjøper flere neste gang.

  2. Kjøpte grapejuice varianten,den var litt for sur etter min smak. Den med drue var god,artig med noe nytt på juicefronten:)

  3. Haha, jeg googlet denne juicen for å fortelle deg om den. Dette innlegget har gått meg hus forbi. OMG som jeg elsker disse juicene!
    Vinneren hos meg er den med granateple. Nr to er ananasjuicen. ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.